Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vartolu Yamaç'ı İkna Edemiyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vartolu Yamaç’ı İkna Edemiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efsun, Yamaç’ı yıllar sonra karşısında görünce onu kabul etmiyor. Yaşadıklarından onu sorumlu tutuyor. Yamaç, amcasının uyuşturucu sattığını öğreniyor. Bu duruma Vartolu, karşı çıkmıyor. Aksine, mahallenin düzene girdiğini savunuyor. Vartolu, Yamaç’ı ikna edemiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu Yamaç’ı İkna Edemiyor!

Çukur 4. sezon 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Efsun’u bulup karşısına çıkıyor. Efsun, önce Yamaç’ı öpüyor. Sonra, kafasına bir sürahi vurup onu yaralayıp, işine geri dönüyor. Efsun, Yamaç’ın kendisini kurtarmadığı ve bu hayatı yaşamasına neden olduğu için öfkesini biriktirmiştir.

ÇUKUR 4. SEZON 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Patronuna, Yamaç’ın geldiğini ve başka bir eve çıkmaları gerektiğini söylüyor. Yamaç, Efsun’un çalıştığı pavyonu basıyor. Tüm korumaları etkisiz hale getirdikten sonra Efsun’un karşısına tekrar çıkıyor. Ondan sadece bir kızları ve adımın Masal olduğunu öğreniyor.

Amca Cumali, Kulkan’ın tüm malına el koyup, onu beş parasız bırakıyor. Erdenetler öldükten sonra İstanbul’daki uyuşturucu ticaretini o yürütmeye başlıyor. Vartolu, bu durumu bilse de mahallenin huzurlu olduğuna, çocuklarına ve kendilerine bir zarar gelmeyeceğine inanıyor.

Onun, Kulkan’la iş birliği yapıp Yamaç’ı kaçırıp eziyet ettiğinden haberi olmuyor. Metin, Yamaç’ı buluyor ve mahallede olanları ona anlatıyor. Amcasının, kendi yanında olmayıp uyuşturucu satmayanların sefil hayat sürdüğünü, diğerlerinin ise lüks hayata ve bol paraya kavuştuğunu anlatıyor.

Aliço, evsiz sokaklarda kalıyor. Emmi, Amca Cumali’yi görünce öfkeleniyor. Ona, neden mahalleye geldiğini, İdris’in onu mahalleye girmesini yasakladığını hatırlıyor. Onun, aklının gidip geldiğini anlayan amca Cumali, onu öldürmüyor. Nedim’e, sıkı sıkı tembih edip eskide yaşananların kimsenin öğrenmemesini istiyor.

Yamaç, amcasının yanında olmayanların nasıl sefil hayat yaşanıp dışlandığını gözleriyle görüyor. Amcasının karşısına çıkıp, Çukur’un babasının emaneti olduğunu, oranın babasının emaneti gibi kokmadığını ve orayı eski haline getireceğini söylüyor.

Vartolu, Yamaç’ın arkasından gidip ona, amcasının uyuşturucu sattığını ama, mahalleye bu işi bulaştırmadığını söylüyor. Ondan, amcasının elini öpmesini istiyor. Yamaç, büyük bir küfür edip onun elini öpmeyeceğini söyleyip dönüp gidiyor.

Çukur 4. Sezon 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç’ın Amacına Karşı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler