Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç'ın Amacına Karşı...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vartolu Yamaç’ın Amacına Karşı Çıkıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 26. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yamaç, amcasının karşısına geçip, Çukur’un babasının emaneti olduğunu, ona Çukur’un mayasını bozduğunu söyler. Amcasına, Çukur’u eski haline getireceğini, ister onunla, ister ona rağmen bunu yapacağını söyleyip noktayı koyar. Çukur 4. sezon 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vartolu, Yamaç’ın amacına karşı çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Vartolu Yamaç’ın Amacına Karşı Çıkıyor!

Çukur 4. sezon 26. bölüm 2. fragmanında; Yamaç, Efsun’u görür görmez ona sarılıyor. Efsun ise, onun kafasına sürahiyi vurup, ondan bir daha karşısına çıkmamasını istiyor. Yamaç, Çukur’u eski haline getirmesini istemesine Vartolu karşı çıkıyor. Ona, çocuğunun yemek masasında silahlı saldırıya uğramasını istemediğini söylüyor.

İşte Çukur 4. sezon 26. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Aliço, evsiz kalır. Cumali, karısıyla konuşup mahalleden ayrılıp, başka bir şehre taşınma kararı alır. Amca Cumali, Yamaç’ın geri dönmesiyle Nedim’le görüşür ve onun nasıl döndüğünü sorgular. Oda, Yamaç’ı Aliço ile Emmi’nin, bulup getirdiğini söyler.

Amca Cumali, Nedim’den Kulkan’ı bulup, onun kaçırılma olayından kendisinden şüphelenmemesi için Yamaç’a vermesini ister. Vartolu, Cumali amcasına çok güvenir. Onun, mahalleye ne yaptıysa sorgulamaz. Evdekiler çok mutsuz bir hayat sürer. Yamaç, amcasının Akın ile Karaca’ya, uyuşturucu sevkıyatı yaptırdığını bilmez.

Onlarda, Yamaç’a bir şey anlatamaz. Yamaç, kendi evine misafir gibi davet edilir. Sultan, oğlunu görünce havalara uçar. Yamaç, ailesiyle sofraya yemek yemek için oturduklarında, annesinin ve diğerlerinin ağzından bir laf çıkmadığı dikkatini çeker.

Yemekten sonra Yamaç, odasına çıkar. Odasına amcasının yerleştiğini öğrenir ve Sultan onu, Akın’ın eski odasına yerleştirir. Cumali, Damla ile konuşup mahalleden ayrılıp İzmir’e gitmeye karar verir. Tam valizlerini toplayıp evden ayrılacakken, Yamaç kapıyı çalar.

Yamaç, o evin kendi evi gibi olmadığını için geldiğini söylüyor. Vartolu, Yamaç’ı bulup amcasının Kulkan’ı bulduğunu söylüyor. Kulkan’ı alan Yamaç, sabaha kadar ondan hıncını alıyor. Daha sonra ondan, Efsun’un yerini soruyor. Oda Yamaç’ı pavyonlara götürüyor. Oralarda olmadığını görünce Efsun’u, verdiği adamın evine götürüyor.

Yamaç, candan Efsun’la kızını görür. Ama daha sonra Efsun’un, korumalarla götürüldüğünü görür. Arabada yaralı bıraktığı Kulkan, arabayı düz kontak yapıp kaçar. Doğruca Nedim’in yanına gider ve kendisini korumalarını yoksa işin içinde amca Cumali’nin olduğunu söyler. Yamaç, Efsun’un arkasından seslenir. Efsun, Yamaç’ı karşısında görünce donup kalır.

Çukur 4. Sezon 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Çukur’u Eski Haline…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler