Ana SayfaDizilerMaraşlı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur'a Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı Mahur’a Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Atv’nin gözde dizilerinden Maraşlı, 8. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Maraşlı’ya bunca yıl sakladığı gerçeğin nasıl oldu da şimdi çıktığını sorar. Necati, göz yaşları içinde babasına, onu korumak için katil olduğunu söyler. Mahur, Maraşlı’nın kayıt cihazını bulup dinlerken yakalanır. Maraşlı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Maraşlı, Mahur’a aşık olduğunu itiraf ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Mahur’a Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Maraşlı 8. bölüm 2. fragmanında; Mahur, babasının Ömer’i öldürdüğünü annesinin saklanan videosundan öğreniyor. Aziz, Maraşlı’ya artık ona ihtiyacı kalmadığını, kendisinden de ailesinden de uzak durmasını istiyor. Mahur, ailesini terk ediyor. Maraşlı, onun gitmesine engel olmak için onu buluyor ve ona aşık olduğunu itiraf ediyor.

İşte Maraşlı 8. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1365753629676822528

MARAŞLI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Maraşlı, kızının maskeli kişiyi gördükten sonra fenalaştığını görüp onu hastaneye götürür. Bu işin altından da Savaş, çıkar. Kızını bu hale getirenin Savaş, olduğunu anlayan Maraşlı, ondan intikam almak için harekete geçer. Mahur, onun katil olup kızının babasız kalmasından korktuğu için ona engel olmaya çalışır.

İlhan, şirketi Savaş’a kaptırır. Bu durumu, babasına anlatamaz. Dilşah, Ozan’la konuşmaya gider. Ondan yaptığının hesabını sorar. O sırada Ozan’ın evine, İlhan gelir. Dilşah, çok panikler. Maraşlı, Ömer’in hemşire bir hemşire eşi olduğunu öğrenip onun kim olduğunu araştırmaya başlar.

İkili, Zehra hanım diye birini bulur. Ama, kadının hafızasının pek yerinde olmadığını görür. Kadın, Celal’i eskiden tanıdığını söyler. Biraz konuşunca kadın, kendisini kaybedip oğluna güneşin dokunduğunu perdeleri kapatmasını ister. Maraşlı ile Mahur, Savaş’ın Ömer’in olduğunu anlar.

Mahur’un, kafası karışır ve Celal, kadının hemşiresine bir not verir. Savaş, annesini Maraşlı’nın bulduğunu öğrenir. Hemen annesinin yanına gider. Annesi, sürekli onların Ömer’i öldürdüğünü sayıklar. Savaş, annesine sarılıp onu teselli eder.

Mahur, eve gidip babasına Savaş’ın hayatlarına tesadüfen girmediğini ve onun Ömer’in oğlu olduğunu söyler. Nevzat, hemen orayı terk eder. Aziz ise, durumu öğrenince tutuşur. Savaş, Maraşlı’nın mesajını alınca Aziz’in evine gider. Onların karşısına çıkıp Ömer’in oğlu olduğunu açıklar.

Savaş, Aziz’in evine gelip kendisini ona tanıtır ve onlara, hayatını mahvettiği, Ömer Tokgöz’ün, oğlu olduğunu açıklar. Babasının, hapse girmesi ve çıktıktan sonra öldürülmesinin sorumlusunun onun olduğunu söyler.

O sırada Maraşlı, içeri girer. Savaş’a, silahını dayayıp onu dışarı çıkarır. Güneşe çıkamayan Savaş’ın, elini kolunu bağlayıp güneşin altında bırakır. Ondan, kızına yapılan saldırıdan ve Sürel’ler le ne işi olduğunu sorar. Onu güneşin altında bırakıp giderken özel bir tim tarafından yakalanıp götürür.

Maraşlı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur Maraşlı’nın Kayıt Cihazını Dinliyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler