Ana SayfaDizilerYasak Elma 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika'yı Zor Günler Bekliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika’yı Zor Günler Bekliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 100. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahika, şirkette kendisini başkan hanım olarak ilan ediyor. Mert, Cansu ile Çağatay’ın fotoğrafını çekip onu tehdit edip para istiyor. Çağatay, Sadayi’den yardım isteyip Mert’i dövdürüp gönderiyor. Durumu, Şahika’da öğreniyor. Ender ile Hasan Ali, Şahika’ya karşı güçlerini birleştiriyor. Şahika’yı, zor günler bekliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika’yı Zor Günler Bekliyor!

Yasak Elma 101. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şahika, Hasan Ali’ye gerçekten evliymiş gibi davranıyor. Hasan Ali, Şahika’dan nasıl kurtulacağını bilemiyor. Bir de üzerine, şirkette hazırlık yaptırıp kendisini karşılatıyor. Ender’e, havasını da atıyor. Onunla birlikte milyon dolarlık mücevherler almaya gidiyor.

YASAK ELMA 100. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, Şahika’nın havalara girip kendisini küçümsemesinden rahatsız oluyor. Çağatay’a, Cansu’yla öpüşme fotoğrafını gönderen kişi onu tehdit ediyor ve bir milyon para istiyor. Hemen Cansu’yu, arayan Çağatay onunla buluşuyor. Ama Cansu, fotoğraflardan haberi olmadığını söylüyor.

Çağatay, ona inanmıyor. Ama, evliliğinin bitmesinden de korkuyor. Çağatay, parayı hazırlayıp buluşma yerine gidiyor. Karşısında Mert’i görüyor. Mert’e istediği parayı veriyor ve karşısına bir daha çıkmamasını istiyor. Yıldız, Çağatay’a bir doğum günü partisi düzenliyor.

Aynı gün Cansu, ev geliyor ve Halit Can’ı hava almaya çıkartıyor. Çağatay, o sırada eve geliyor ve Cansu’nun kucağında Halit Can’ı görünce koşup onun elinden çocuğu alıyor. Feride, Çağatay’ın Cansu ile arasında bir şey olduğunu anlıyor. Mert, durmuyor onun karşısına doğum gününde çıkıp bir milyon daha istiyor.

Çağatay, durumu babasına anlatamıyor. Sadayi’den yardım istiyor. Oda, Mert’i bulup dövdürüyor ve şehri terk etmesini istiyor. Zehra, Mert’le tekrar barışmayı düşünürken ondan aldığı mesajla yıkılıyor. Sadayi, gidip durumu Şahika’ya anlatıyor. Oda, Caner ve Emir’e, derken işler karışıyor.

Emir, Çağatay’ın Yıldız’ı aldattığını söylemek için onun evine gidiyor. Ender, Hasan Ali’nin odasına gidip ona Şahika’yı bitirmek için bir anlaşma yapabileceklerini söylüyor. Hasan Ali, Ender’e güvenemiyor. Ama, Şahika’dan da kurtulmak için Ender’in teklifini kabul ediyor.

Yasak Elma 100. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ender Safını Değiştirip Hasan Ali’yle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler