Ana SayfaDizilerBaraj 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halil Sapa Sağlam Tarık'ın Karşısına Çıkıyor!

İlgili Postlar

Baraj 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halil Sapa Sağlam Tarık’ın Karşısına Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 30. yeni bölümüyle 9 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bahar, Nehir’i bulup Mert’i alıp eve getirir. Nazım, Nehir’in nezarette olduğunu öğrenince gidip onu çıkarır. Nazım, Bahar’ın Nehir’e uyuşturucu verdiğini öğrenir. Mert’i, götürüp Nehir’e verir. Tülay, Mert’in torunu olmadığını onun Nazım’ın oğlu olduğunu öğrenir. Baraj 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Halil, sapa sağlam Tarık’ın karşısına çıkıyor.

Salı Dizileri 2020

Halil Sapa Sağlam Tarık’ın Karşısına Çıkıyor!

Baraj 30. bölüm 1. fragmanında; Tülay hanım, öğrendiklerinden sonra kalp krizi geçirip hayatını kaybediyor. Bahar, Nehir’i evden kovuyor. Oda gidip, Tarık’ın evine yerleşiyor. Nazım, Nehir’i kıskanıyor ve onu alıp evine götürmek istiyor. Öldü sanılan, defalarca kez mezarı değiştirilen Halil, sapa sağlam Tarık’ın karşısına çıkıyor.

İşte Baraj 30. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Tarık, Nehir’le Mert’i İbrahim’in evine götürür. Bahar, Tarık’ın evinde onları bulamaz. Dışarıda İbrahim’i görür. Onu takip edip polisleri oraya çağırır. Mert’i, annesinden zorla alır ve Nehir’i tutuklattırır. Nehir, nöbetçi mahkemeye çıkmak üzere nezarete atılır.

Mert, eve geldikten sonra sürekli annesini ister ve hiçbir şey yemez. Nazım, Nehir’in nezarette olduğunu öğrendikten sonra Bahar’a bunu yaptığı için çok kızar. Hemen, emniyete gider. Bahar, şikayetini geri almak zorunda kalır. Nehir, oğluna yakın olmak için evine gelir.

Ertesi gün Nehir’in, uyuşturucu kullanmadığı anlaşılan rapor çıkar. Zerrin, raporu alıp Nazım’a götürür. Nazım, Nehir’e uyuşturucuyu Tarık’ın verdiğini düşünüp onu bulur ve yumruklamaya başlar. Tarık, uyuşturucuyu Nehir’e Bahar’ın verdiğini söyler.

Nazım, eve gelip Bahar’a Nehir’e uyuşturucu verip vermediğini sorar. O da, verdiğini itiraf eder. Hemen, Mert’i alıp Nehir’e götürür ve onun bundan sonra annesinde kalacağını söyler. Nehir’le Nazım, birlikte Mert’e kitap almaya gider. Nehir’in dava açsa Mert’i alacağını bilen Bahar, artık onlarla uğraşmak istemiyor ve pes eder.

Bahar, hamile olduğunu anlıyor ve annesine bu durumu kimseye anlatmamasını, Nazım’ın kendisine dönecekse bebek yüzünden dönmesini istemediğini, kendisini sevdiği için dönmesini ister. Ama Tülay, Nehir’le Nazım’ı birlikte görünce Bahar’ın, hamile olduğunu söyler.

Nazım, Bahar’ın hamile olduğunu duyunca onun yanına koşar. Tülay, Nehir’e Mert’i ona asla vermeyeceğini söyler. Nehir, ona Mert’in onun torunu olmadığını, Nazım’ın oğlu olduğunu söyler. Tülay, duydukları karşısında fenalaşıp yere yığılır. Zerrin, Tülay’ın nabzının olmadığını fark ediyor.

Baraj 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tülay Mert’in Torunu Olmadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler