Ana SayfaDizilerHekimoğlu 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş'in Çok Hasta Olduğu Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş’in Çok Hasta Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 40. yeni bölümüyle 9 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yetenekli genç bir müzisyen hastalığından dolayı parmaklarını kullanamayacak duruma gelir. Ateş ile ekibinin, vakayı araştırırken zamanı gittikçe daralır. Sonunda Ateş, hastanın beyninin yarısını almak istediğini söyler. Bunu duyan İpek ise oldukça tedirgin olur. Hekimoğlu 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş’in, çok hasta olduğu ortaya çıkıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş’in Çok Hasta Olduğu Ortaya Çıkıyor!

Hekimoğlu 40. bölüm 2. fragmanında; İpek, büyük bir telaşla Orhan’ın yanına gidip Ateş’in çok hasta olduğunu söylüyor. Bu durumu ekibi de öğreniyor ve araştırmaya başlıyor. Ateş’in, en fazla bir yıl yaşayabileceğini öğreniyorlar. Bu da eğer Ateş’in bir oyunuysa İpek’i, çok kızdıracağa benziyor.

İşte Hekimoğlu 40. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Aslı, ağrı hissetmez. Annesi onun paten kayarken feci şekilde düştüğünü öğrenip hastaneye yetiştirmek için yola çıkar. Ancak, anne kız yolca feci bir şekilde kaza geçirir. Memoli, kızı muayene ederken onun acı hissetmediğini, çok nadir görülen bir hastalığı olduğunu anlar.

Kimse buna inanmasa da Ateş, tanısında haklı çıkar. Ateş, İpek’in yeni tanıştığı biriyle randevusu olduğunu anlar. Onu gittikleri yerde bulup, utandırır. İpek, ertesi gün adamla evde tekrar randevulaşır. Ateş, eve gelip İpek’i rahatsız eder. Adam, İpek’i bırakıp gider.

Ateş ve ekibi, Aslı’nın beyninde ufak bir operasyon yapar. Kız, operasyondan kalkıp kaçmaya başlar. Birden ayaklarını hissetmeyip merdiven boşluğundan aşağı düşer. Aslı’nın vücudunda bir çok kırık oluşur. Durumu iyice ciddileşir. Aslı, hayal görmeye başlayınca Ateş, onu ameliyata alıyor ve kızın midesinden sekiz metre Tenya çıkarır.

Kızın annesi ameliyattan çıkar ve Ateş, ikisini ayın odaya koydurur. Ateş, Orhan ile hastaneye yeni gelen hemşire Sevda arasında bir aşk olduğunu zanneder. Hatta Memoli’yle bu konuda iddiaya girer. Sevda, Memoli’nin sevgilisi çıkar ve Ateş, bir yıl boyunca ekibine Tantuni ısmarlamak durumunda kalır.

Emre ile Zeynep, aralarında konuşup birlikte olmayı denemeye karar verir. İpek ise, tanıştığı adamın, Ateş yüzünden gitmesinden sonra çok üzülür.

Hekimoğlu 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Riskli Ameliyatı Yapabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler