Ana SayfaDizilerMasumiyet 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrem İlker'in Gerçek Yüzünü Görüyor Mu?

İlgili Postlar

Masumiyet 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrem İlker’in Gerçek Yüzünü Görüyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, 3. yeni bölümüyle 10 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İlker’in avukatları mahkemede, Ela’nın takıntılı biri olduğunu ve tüm bunları kendisinin yaptığını savunur. İrem, yaptıkları için Hale’ye çıkışır. Timur, paraları alıp gitmenin derdindeyken Bahar, kızını bu hale getirenden hesap sormak ister. Harun, Bahar’a birlikte hareket etmeyi teklif eder. Masumiyet 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İrem, İlker’in gerçek yüzünü görüyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

İrem İlker’in Gerçek Yüzünü Görüyor Mu?

Masumiyet 3. bölüm 2. fragmanında; Herkes, Ela’nnı saplantılı olduğunu düşünüp onu suçluyor. Bahar Harun’a, sıradakinin onun kızı olmaması için dua etmesini söylüyor. İrem’in kafası karışıyor. Harun, İlker’e gidip boşanma davasının detaylarını konuşmak istiyor. İrem, babasıyla birlikte evine dönecek mi?

İşte Masumiyet 3. bölüm 2. fragmanı…

MASUMİYET 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, İlker’in her sözüne güvenip onunla birlikte olur. Defalarca kez Ela, onun bir an önce İrem’e gerçekleri anlatmasını ve artık ilişkilerini herkese açıklamak istediğini söyler. İlker, İrem’in kendisine saplantılı aşık olduğunu hemen onunla ayrılamayacağını söyleyip Ela’yı, kandırır.

Ela, kaldırıldığı hastanede bebeğini kaybeder. İlker’in babası, basın toplantısı düzenler ve oğlunun bunu yaptığının ispatlanması durumunda onu evlatlıktan ret edeceğini beyan eder. Banu, Timur’a karısıyla konuşup bu işi büyütmemesini ister. Bahar, kızının hamile olduğunu ve çocuğunu kaybettiğini öğrendikten sonra test yapılmasını ister.

Timur, ona engel olur. Hale, Bahar’la konuşmaya hastaneye gelir ve ona on milyon dolar para teklif eder. Bahar, bu parayı kabul etmez ve tüm basına kendisine on milyon dolar teklif edildiğini beyan eder. Magazin, Hale’nin Bahar’a on milyon dolar teklif ettiğini konuşur. Hale, İrem ile oğlunun nikahlarını hapishanede kıydırır.

İrem, babasını hiçe sayıp İlker’in evine taşınır. Bu arada Timur, işinden olur. Bu da, magazinde baş sayfada yer alır. Ela, kendisine gelir ve vücudundaki kırıklara rağmen yürümeye başlar. İlker, mahkemeye sevk edilir. Mahkeme günü Ela, tekerlekli sandalyede duruşmaya katılır. İlker ile ailesi, Ela’yı karşılarında görünce şok olur.

Masumiyet 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Bahar’a Ne Teklif Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler