Ana SayfaDizilerMasumiyet 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Bahar'a Ne Teklif Ediyor?

İlgili Postlar

Masumiyet 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Bahar’a Ne Teklif Ediyor?

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hale, oğlunun tutuklanmasından sonra onu, hapiste dövdürüp can güvenliği olmadığı için tutuksuz yargılanmasını sağlamak istiyor. Öte yandan, Bahar’ın yanına gidip ona susması için on milyon dolar teklif ediyor. Ela, kendisine gelip mahkemeye geliyor. Masumiyet 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Harun, Bahar’a ne teklif ediyor?

Çarşamba Dizileri 2020

Harun Bahar’a Ne Teklif Ediyor?

Masumiyet 3. bölüm 1. fragmanında; İlker’in avukatları mahkemede, Ela’nın takıntılı biri olduğunu ve tüm bunları kendisinin yaptığını savunuyor. İrem, yaptıkları için Hale’ye çıkışıyor. Timur, paraları alıp gitmenin derdindeyken Bahar, kızını bu hale getirenden hesap sormak istiyor. Harun, Bahar’la birlikte hareket etmeyi teklif ediyor ve onun bunu düşünmesini istiyor.

İşte Masumiyet 3. bölüm 1. fragmanı…

MASUMİYET 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ela, İlker’in her sözüne güvenip onunla birlikte oluyor. Defalarca kez Ela, onun bir an önce İrem’e gerçekleri anlatmasını ve artık ilişkilerini herkese açıklamak istediğini söylüyor. İlker, İrem’in kendisine saplantılı aşık olduğunu hemen onunla ayrılamayacağını söyleyip Ela’yı, kandırıyor.

Ela, kaldırıldığı hastanede bebeğini kaybediyor. İlker’in babası, basın toplantısı düzenliyor ve oğlunun bunu yaptığının ispatlanması durumunda onu evlatlıktan ret edeceğini beyan ediyor. Banu, Timur’a karısıyla konuşup bu işi büyütmemesini istiyor. Bahar, kızının hamile olduğunu ve çocuğunu kaybettiğini öğrendikten sonra test yapılmasını istiyor.

Timur, ona engel oluyor. Hale, Bahar’la konuşmaya hastaneye geliyor ve ona on milyon dolar para teklif ediyor. Bahar, bu parayı kabul etmiyor ve tüm basına kendisine on milyon dolar teklif edildiğini beyan ediyor. Magazin, Hale’nin Bahar’a on milyon dolar teklif ettiğini konuşuyor. Hale, İrem ile oğlunun nikahlarını hapishanede kıydırıyor.

İrem, babasını hiçe sayıp İlker’in evine taşınıyor. Bu arada Timur, işinden oluyor. Bu da, magazinde baş sayfada yer alıyor. Ela, kendisine geliyor ve vücudundaki kırıklara rağmen yürümeye başlıyor. İlker, mahkemeye sevk ediliyor. Mahkeme günü Ela, tekerlekli sandalyede oraya gidiyor. İlker ve ailesi, Ela’yı karşılarında görünce şok oluyor.

Masumiyet 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ela Yaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler