Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Gitmesin Diye Benal'i...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Gitmesin Diye Benal’i Odaya Kilitliyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 34. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehdi’nin yaralanmasından sonra Zeynep, onu bir yere göndermiyor. Özlem, silahlı saldırı olayını öğrenip Zeynep’e, kardeşiyle ilişkisini bitirmesini istiyor. Benal, kızını alıp kaçmak istiyor. Bunu öğrenen Mehdi, gitmesin diye Benal’i odaya kilitliyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Gitmesin Diye Benal’i Odaya Kilitliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, Zeynep ile ailesini korumak için kendisini feda ediyor. Omzundan yaralanan Mehdi’yi, Zeynep yarasını pansuman edip onu, bir yere göndermiyor. Mehdi, Nuh’un Barış’ın şoförü olduğunu orada öğreniyor. Saldırganı ve Ekrem’i bulmak için Barış seferber oluyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ertesi gün, Emine ile Sultan Savaş’ın yanına gidiyor. Sultan, Ali Rıza’ya bir gün önce olan silahlı saldırıdan bahsetmiyor. Ama Savaş, Emine’nin bir şey sakladığını anlayıp ona olanları anlatmasını istiyor. O anlatırken Özlem, konuşulanları duyuyor. Barış’ın, vurulabileceğini öğrenince ortalığı ayağa kaldırıyor. Ali Rıza, onun konuşmalarından sonra fenalaşıyor.

Özlem, Nermin’i arayıp Zeynep’le birlikle onlarla görüşmek istediğini söylüyor. Zeynep, Barış’a ablasıyla görüşmeye gittiğini söylemiyor. Özlem, Zeynep’ten kardeşinden uzak durmasını istiyor. Eğer, onunla ne olursa olsun, her şeye var mı yok mu olduğunu soruyor. Zeynep, onun sorusuna ne cevap vereceğini bilemiyor.

Benal, Mehdi’nin Zeynep’i korurken yaralandığını öğrendikten sonra, eski işine dönmek için arkadaşını arıyor. Kalacak yeri de ayarladıktan sonra, kızını da alıp gitmeyi planlıyor. Ama Cemile, onun gideceğini anlayıp Mehdi’yi arıyor. Mehdi, eve gelip Benal’e kızını ondan kaçırmayı mı planladığını soruyor.

Benal, önce inkar etse de sonra ondan boşanmak istediğini söylüyor. Mehdi, Benal’i odaya kapatıp üzerinden kapıyı kilitliyor. Zeynep’e yaptığının aynısını ona da yapıyor. Barış, Zeynep’i iş toplantısı diye çağırdığı yerde, ona önce çocukluğunun fotoğraflarından oluşan bir kutu veriyor.

Daha sonra Barış, Zeynep’e isterse onu dünyanın en mutlu insanı yapabileceğini söyleyip onunla evlenmek istediğini söylüyor. Ona aldığı yüzüğü hazırlayıp, Zeynep’ten gelecek cevabı bekliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Zeynep’e Evlenme Teklif…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler