Ana SayfaDizilerSadakatsiz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selçuk Herkesin İçinde Haluk'un Oğlu Olduğunu...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selçuk Herkesin İçinde Haluk’un Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, evi terk edince Gönül araya girip Volkan’a kızıyla bir an evvel barışmasını istiyor. Asya ile Sinan, birlikte görününce Derin’in içi rahat ediyor. Ama açılışta, Volkan’ın Asya’nın peşinden ayrılmadığını görüyor. Derin’in yerinin açılışına Selçuk’da geliyor. Selçuk, herkesin içinde Haluk’un istenmeyen oğlu olduğunu açıklıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Selçuk Herkesin İçinde Haluk’un Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Sadakatsiz 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Volkan, eve geldiğinde Derin’in kendisini terk ettiğini anlıyor. Sabaha kadar içip, sürekli Asya ile Sinan’ı düşünüyor. Gönül, hemen Volkan’ın yanına gidip, onun kızını neden üzdüğünü soruyor. İstediğini cevabı alamayınca da onu, nasıl yukarı çıkarttıysa öyle aşağı indireceğini söyleyip tehdit ediyor.

SADAKATSİZ 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya ile Sinan, İstanbul’dan dönüyor. Sinan, Asya’yı evine bıraktıktan sonra geri dönmek istiyor. Ancak, motosikletinin tekerleklerinin patlatıldığını görüyor. Tekrar Asya’nın kapısını çalıp bunu, kocasının yapmış olup olamayacağını soruyor. Sinan’la Asya, akşam tekrar görüşmek üzere randevulaşıyor.

Asya, vakfa gidiyor. Gönül oraya, Derin’i zorla götürüyor. Sinan, vakfa Asya’nın yanına geliyor. Derin ile Gönül, Sinan’ı görünce içleri rahatlıyor. Volkan’da oraya gidip, Derin’i alıp konuşmak için dışarı çıkarıyor. Derin, Volkan’ı affetmiyor. Ancak, yeni açacağı iş yerinin açılışında beraber olmak ve ona bir şans vermek istiyor.

Hicran, Haluk’la konuşmak için onunla önceden buluştukları meyhaneye çağırıyor. Ona, ölmek üzere olduğunu ve oğluna sahip çıkmasını istiyor. O sırada Selçuk, oraya gelip onları beraber yakalıyor ve birlikte fotoğraflarını çekiyor. Haluk, Gönül’le arasını düzeltemiyor.

Turgay, Asya’yı yemeğe çağırıyor ve onun Sinan’la görüştüğünü öğrenince çok kıskanıyor. Derin’in, vakıf yararına düzenlediği yeni iş yerinin açılışına Asya, Sinan’la gidiyor. Oraya Selçuk’ta geliyor. Volkan, Sinan’ı Asya’nın yanında görünce onu tuvalette yakalayıp üzerinden kilitliyor ve ona tehditler savuruyor.

Onların sesini duyan Derin, Volkan’ın hala Asya’yı kıskandığını ve ondan vazgeçmeyeceğini anlıyor. Gönül, aile fotoğrafı çektirmek istiyor. O sırada Selçuk, herkesin önünde kendisinin Haluk’un istenmeyen oğlu olduğunu söylüyor.

Sadakatsiz 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya’nın Sinan’la Görüşmesi Derin’in Fikrini Değiştirecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler