Ana SayfaDizilerSadakatsiz 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya'nın Sinan'la Görüşmesi Derin'in Fikrini Değiştirecek...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya’nın Sinan’la Görüşmesi Derin’in Fikrini Değiştirecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 20. bölümüyle 3 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asya’nın, üniversiteden arkadaşı Sinan, onu görmeye gelir. Volkan, Asya’nın yemeğe çıktığını duyunca onu arayıp sürekli rahatsız eder. İkili İstanbul’a gider. Bunu öğrenen Volkan’da peşlerinden gidip Sinan’la kavgaya tutuşur. Derin, Volkan’ın İstanbul’a gittiğini öğrenip onu terk eder. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Asya’nın Sinan’la görüşmesi, Derin’in ayrılık fikrini değiştirecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Asya’nın Sinan’la Görüşmesi Derin’in Fikrini Değiştirecek Mi?

Sadakatsiz 20. bölüm 1. fragmanında; Sinan, vakıf toplantısına gidiyor. Oradaki herkes, Asya’nın Sinan’la bir ilişkiye başladığını düşünmeye başlıyor. Derin ile Gönül, bu durum karşısında çok şaşırıyor. Volkan, yine Asya’nın yanına gidip onun Sinan’la görüşmesini istemediğini oğlunu düşünmesini istiyor.

İşte Sadakatsiz 20. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Volkan’ın kendisinden ayrıldığına pişman olduğunu ve onu öpmeye çalıştığı anları kameraya kayıt eder. Ali için, terapistten bir randevu alıp Volkan’a bildirir. Asya, Ali’yi terapiye götürür. Volkan’da oraya gider. Asya, Volkan’a Ali’nin onu affetmediğini söyler.

Volkan, Ali’ye tokat attığını Asya’ya itiraf eder. Oda, hemen Ali’nin gönlünü almasını ister. Ali’nin terapisi iyi geçer. Asya, doktorla görüşmeye girdiğinde Volkan, Ali’den özür dileyip gönlünü alır. Ali’nin gideceği geziye onu, Asya ile Volkan, beraber uğurlar. Gönül, Haluk’u eve çağırıyor ve onun bir oğlu olduğunu öğrendiğini söyler.

Haluk, en kısa zamanda Hicran ve oğlunu İstanbul’dan göndereceğine Gönül’e söz verir. Gönül, sinir krizleri geçirdiği için Derin’den, Demir’i geziye yolcu etmesini ister. Orada, Asya ile Volkan’la karşılaşır. Volkan, Asya’nın akşam yemeğine çıkacağını öğrenip Derin’i yemeğe götürür.

Gittikleri mekanda gözleri Asya’yı arar. Asya, Sinan’la yemeğe çıkar. Sinan, Asya’ya birlikte İstanbul’a gitmeyi teklif eder. Asya, önce teklifi ret eder. Volkan’ın, sürekli kendisini arayıp nerede olduğunu sorunca teklifini kabul edip Sinan’la İstanbul’a gidip bir otele yerleşir.

Ertesi gün hastanede Asya’nın izinli olduğunu öğrenir. Evine gidip onu bulamaz. Bahar’a gidip Asya’yı sorar. Oda, üniversiteden bir arkadaşıyla İstanbul’a gezmeye gittiklerini söyler. Volkan, Ali’den annesinin kaldığı oteli öğrenip yola çıkar. Derin, Volkan’ı iş yerinde toplantıda zanneder.

Asya’nın İstanbul’da olduğunu öğrenip rahatlar. Ancak, Volkan eve gelmeyince sekreterini arayıp İstanbul’a gittiğini öğrenir. Volkan’a bir not bırakıp evi terk eder. Volkan, Sinan’la Asya’yı birlikte yemekte görür ve kıskançlık krizlerine girer. Sinan’la, birbirlerine girer. Volkan, eli yüzü yaralı evine gelip, Derin’in notunu bulur.

Sadakatsiz 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin’de Terk Edince Volkan Yalnız Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler