Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Özlem'in Sorusuna Ne...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Özlem’in Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 34. yeni bölümüyle 3 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zeynep ile Nermin, yeni evlerine girecekleri sırada silahlı saldırıya uğrar. Herkes, bu saldırıyı Mehdi’nin yaptığını düşünür. Mehdi, gelip çocuğunun üzerine yemin edip bu işle bir alakası olmadığını söyler. Saldırıyı, Ekrem’in yaptığı ortaya çıkar. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep, Özlem’in sorusuna ne yanıt verecek?

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Özlem’in Sorusuna Ne Yanıt Verecek?

Doğduğun Ev Kaderindir 34. bölüm 1. fragmanında; Özlem, Zeynep’le Nermin’i karşısına alıp konuşuyor. Zeynep’e, Barış’tan uzak durması gerektiğini söylüyor. Ona, Barış’ı sevdiğini her ne olursa olsun onun yanında olabileceğinden emin olup olmadığını soruyor. Benal, Mehdi’den boşanmak istiyor. Bunu duyan Mehdi, Zeynep’e yaptığı gibi Benal’in de üzerinden kapıyı kilitliyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 34. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Sakine, son anda fikrini değiştirip kızının yanına gitmeye karar verir. Tam Nermin’le Zeynep, eve girecekleri sırada Sakine’nin geldiğini görür. O sırada, motosikletli biri gelip silahını onların üzerine doğrultuyor. Ama, havaya ateş eder.

Nermin’le Sakine, bunu Mehdi’nin yaptığını düşünür. Zeynep, bunu yapanın o olmadığından emin olmaz ve hemen emniyete gider. Haberi alan Mehdi, emniyete koşup Zeynep’in iyi olduğunu görünce ona sarılır. Barış, Mehdi’nin Zeynep’e sarılmasından rahatsız olur.

Mehdi ile Barış, birbirlerine girecekleri sırada Zeynep, onlara engel olur. Bu saldırıyı kimin yaptığını hem Barış, hem de Mehdi, araştırmaya başlar. Mehdi, Nermin’in evine gidip ona bu olayla kendisinin ilgisinin olmadığını söyler. Kimsenin kendisine inanmadığını görünce, çocuğunun üzerine yemin ediyor ve bunu kim yaptıysa bulmak için onlara yemin eder.

Barış ile Zeynep’in arası, bu olaydan sonra biraz bozulur. Ama Zeynep, Barış’ın gönlünü alır. Savaş, şirkette işe başlıyor ve Emine’yi asistanı olarak işe alır. Özlem, kardeşlerinin Zeynep ve ailesi tarafından zarar göreceğinden endişelenir.

Mehdi, araştırmaları sonucunda bu saldırıyı kimin düzenlediğini öğrenip Zeynep’e durumu anlatmak için onun evine gider. Aynı şekilde Barış’ta, kimin yaptığını öğrenir. Nermin’i, o günden sonra gizli numaradan birisi arar. En sonunda Nermin, o gizli numaradan arayan kişinin Ekrem, olduğunu öğrenir.

Hemen, Zeynep’e haber vermek için dışarı çıkar. O motosikletli kişi yine gelip silahını doğrultup ateş eder. Barış ile Mehdi, Zeynep’le Nermin’e siper olur. Mehdi, omzundan vurulup yaralanır.

Doğduğun Ev Kaderindir 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Saldırıyı Ekrem’in Yaptığı Ortaya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler