Ana SayfaDizilerAlev Alev 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre'nin Kutlamasına Gölge Mi Düşecek?

İlgili Postlar

Alev Alev 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Kutlamasına Gölge Mi Düşecek?

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 17. yeni bölümüyle 4 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İskender, Çelebi’nin öz abisi olmadığını öğrenir. İskender, şirket yönetiminin başına geçmek için abisinin yolsuzluklarını ortaya çıkarıp onu tehdit eder. Cemre, Güneş’in geçici velayetini alır. Alev Alev 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre’nin kutlamasına gölge mi düşecek?

Perşembe Dizileri 2020

Cemre’nin Kutlamasına Gölge Mi Düşecek?

Alev Alev 17. bölüm 1. fragmanında; Güneş’in, mahalle ilk okulundaki günü pek iyi geçmiyor. Cemre’nin kızını alması şerefine arkadaşları bir araya gelip bir kutlama düzenliyor. Birisi elindeki çakmakla yangın çıkarıyor. Çelebi, Cemre’den intikam almak için evini mi yakıyor.

İşte Alev Alev 17. bölüm 1. fragmanı….

ALEV ALEV 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Çelebi’nin Güneş’i sakladığı yeri bulup kızını alıp evine getirir. Güneş, o evden korksa da annesinden ayrılmak istemez. İskender, Çelebi’nin yaptığı duygu sömürüsüyle dolu basın açıklamasından onun öz abisi olmadığını, çöpte bulunan bebek olduğunu öğrenir.

Hemen gidip abisiyle yüzleşir. Onu parkta bulur. Çelebi, gözyaşları içinde İskender’e, her şeyin, annesinin bile onun olduğunu söyler. İskender, annesine gidip bunu neden kendisinden sakladığının hesabını sorar. Çelebi, Güneş’in Cemre’de olduğunu öğrenince doğruca onun evine gider.

Güneş’in gözleri önünde Cemre’nin boğazlayıp boğmaya çalışır. Daha sonra Cemre’ye tehditler savurup gider. Tomris, Rüya, Ömer, Ozan ve Cemre, bir araya gelip evi baştan yaratırlar. Velayet için görevliler Cemre’nin evine bakmaya gelirler. Görevliler Güneş’le de konuşur.

Cemre, işini garantiye alıp görevlilerle konuşur. Çelebi’nin, kendisine mecbur bırakmak için neler yaptığını anlatır. Ertesi gün Ozan’la Cemre, sonucu öğrenmeye gidiyor. Cemre, boşanma davası bitene kadar Güneş’in geçici velayetini aldığını öğrenip mutluluktan havalara uçar.

Güneş, mahalle ilk okuluna başlar. İskender, Ömer’e annesinin nerede ne halde olduğunu bildiğini ima eder. Ömer’de, İskender’in beş yıldır sakladığı Arzu’yu bulur. Çiçek’le birlikte oraya gidip onun iyi olduğunu öğrenir. Ömer, Çiçek’i İskender’in yanında gördüğünü Rüya’ya anlatır.

İskender, abisinin o çöpteki bebek haberini kendisinin yaptırdığını öğrenince, şirkette yönetim kurulunun başına kendisi geçmek ister. Abisine belediye başkanlığı zamanında yaptığı yolsuzlukların dosyasını önüne atıp, onun yenilmez olmadığını ispatlayacağını söyler. Çelebi, ilk kez yenilmenin öfkesini yaşar.

Alev Alev 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İskender Çelebi’nin Yenilmez Olmadığını İspatlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler