Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ümit Sevda'nın Kızı Mı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ümit Sevda’nın Kızı Mı Çıkacak?

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 86. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir ile Ümit, birlikte tatile çıkar. Züleyha, artık Demir’in hayatında biri olduğunu anlar. Fekeli, Fikret’e düşmansa bile mert dövüşmesi gerektiğini söyler. Demir, tatilde Ümit’e, en yakın zamanda Züleyha’dan boşanacağını söyler. Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ümit, Sevda’nın kızı mı çıkacak?

Perşembe Dizileri 2020

Ümit Sevda’nın Kızı Mı Çıkacak?

Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm 2. fragmanında; Fikret, Fekeli’ye yeğeni olmadığını, onun kanından olmadığını söylüyor. Demir, Fikret’in kardeşi olduğunu öğreniyor mu? Duyduğu şey karşısında deliye dönüyor. Ümit, Sevda ile Demir’in fotoğrafına bakıp ona benzediğini söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 86. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1367188139475939332

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 85. BÖLÜM ÖZETİ!

Behice, Züleyha’nın herkesin önünce kendisinin yüzüne cinayet işlediği dosyaları yüzüne fırlatmasından sonra hemen eve gider. Parası olmadığı için Gaffur’un evine girip onun sakladığı paraları bulup hastaneye gider.

Orada Müjgan’ın arabasının camını kırıp, kaçmak için yola çıkar. Müjgan, halasının arabasını kaçırdığını öğrenince onun suçlu olduğunu anlayıp, kendisini odasına kilitler. Züleyha, Demir’in katil olmasını istemediği için doğruca Fekeli’nin yanına gider. Behice’nin peşine düşerler.

Demir’de, durumu öğrenip yola koyulur. Behice, arabası bozulunca ormanda kaçmaya başlar. Fekeli, onu bulup eline silahını verip kendisini öldürmesini ister. Behice, silahı Fekeli’ye doğrultup herkesin içinde Hünkar’ı öldürdüğünü itiraf edip silahın tetiğine basar.

Silahın, boş olduğunu gördüğü sırada Demir, gelir. Demir’in, kendisini öldüreceğini bildiği için kendisini uçurumdan aşağı bırakır. Müjgan, halasının cenazesini Fikret’le götürüp İstanbul’a defneder. Züleyha, Hünkar’ın katilini bulduğu için halkın gözünde kahraman olur. Demir’de, bir basın açıklaması düzenleyip karısına teşekkür eder.

Sevda, rahatsızlanınca Züleyha, onu hastaneye götürür. Ümit, Sevda’yla kendisi ilgilenir. Züleyha da, Ümit’i akşam yemeğe davet eder. Yemekte Sevda, Demir ile Ümit’in arasında bir şeyler olduğunu anlar. Demir, fabrikadaki sütleri birinin boşalttığını öğrenip evden çıkar.

Züleyha uyuduktan sonra Sevda, Ümit’in yanına gidip hemen Demir’den ayrılmasını ister. Ümit, inkar etse de Sevda, yutmadığını söyler. Daha sonra Demir, Ümit’in yanına gider. Ümit, Sevda’nın geldiğini Demir’e anlatmaz. Fekeli, Fikret’i takip ediyor ve onu Yamanların süt fabrikasına gittiğini görür.

 Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Züleyha’dan Boşanmaya Karar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler