Ana SayfaDizilerAkrep 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda'ya Büyük Bir Savaş Açıyor!

İlgili Postlar

Akrep 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’ya Büyük Bir Savaş Açıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 13. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Perihan, Ferda’yla görüşüp onun asla oradan çıkamayacağını söyler. Ferda, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakır. Ama onu dışarı bekleyen birini görür. Ferda, ondan neden karşısına çıktığını sorar. Akrep 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perihan, Ferda’ya büyük bir savaş açıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Perihan Ferda’ya Büyük Bir Savaş Açıyor!

Akrep 13. bölüm 2. fragmanında; Perihan, Ferda’yı görmeye hapishaneye gidiyor ve ona kızının onun yüzüne bir daha bakmayacağını, hapisten çıksa bile oradaki günlerini mumla arayacağını söylüyor. Ferda, annesini bir kere yendiğini bir kere daha yeneceğini düşünüyor. Ancak, kendisini bekleyen yeni tehlikeden haberi yok.

İşte 13. bölüm 2. fragmanı…

AKREP 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Merve’nin, Fikret’in verdiği paraları emniyete götürmesiyle Ferda, tutuklanır. Perihan, Berna’yı kasten öldürme suçundan Ferda’ya dava açtırır. Avukatına, onun hapisten çıkmaması için elinden geleni yapmasını ister.

Ayşem, Ferda’nın avukatı olmak ister. Kendisini devletin ona atadığı bir avukat olarak tanıtır ve annesinin cinayeti kazara yaptığını ispatlamak için işe koyulur. Bu durum Perihan’ın hoşuna gitmez. Merve, evde tek başına kalmaya başlar. Annesinin adını dahi duymak istemez.

Perihan, onunla konuşup onu eve götürmeye çalışır. İpek ile Şahin’in, gizlice evlendikleri ortaya çıkar. Perihan ile Fikret, Şahin’in hemen İpek’ten ayrılmasını ister. Ama Şahin, İpek’ten ayrılmayacağını söyleyip evi terk eder. Gidip İpek’le yaşamaya başlar.

Hakan, Merve’ye evlenme teklif eder. O ise, bunu düşünemediğini söyleyip teklifi ret eder. İpek, abisini ziyarete gidip ona, Şahin’le evlendiğini, onu bir daha göremeyeceğini söyler. Aras, üzülse de kardeşinin mutlu olmasından başka isteği olmadığını söyler.

Duru, hamile olduğunu öğrenir. Hakan, onu teselli edip isterse, evlenip uzaklara gidebileceklerini, çocuğu doğurduktan bir yıl sonra isterse ayrılabileceklerini söyler. Perihan, Hacer’le konuşup Ferda’nın ne olursa olsun hapisten çıkmasını istemediğini söyler.

Ferda, tuvaletteyken birisi yanına yaklaşıp onu boğmaya çalışır. Ölümle yüz yüze gelen Ferda, kendisini öldürmek isteyen kişiden kendisini annesinin mi öldürmek istediğini sorar. Duru, Aras’ın yanına gidip ona hamile olduğunu söyler.

Akrep 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda’yı Bekleyen Sürpriz Kişi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler