Ana SayfaDizilerMasumiyet 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ela Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Masumiyet 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ela Yaşıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni dizisi Masumiyet, 2. bölümüyle 3 mart çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ela’nın ölümünden sonra, İlker’in babası, yaptığı basın açıklamasında onun gibi bir oğlu olmadığını söyler. Bahar, Hale ile konuşmaya gider ve oğlunun bir katil olduğunu söyler. Hale Bahar’a, oğluna bir şey olmayacağını söyleyip oğlunu aklama yolları aramaya başlar. Masumiyet 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ela, yaşıyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

Ela Yaşıyor Mu?

Masumiyet 2. bölüm 2. fragmanında; İlker, hapishanede mahkumlar tarafından saldırıya uğruyor. Hale, oğlunu nişanlısıyla hapishanede nikahlarını kıydırıp evlendiriyor. Babası ise bu durumu kabullenemiyor. İlker’in mahkemesi oluyor. Mahkemeye Ela’nın, tekerlekli sandalyeyle geldiği görünüyor. Herkes, Ela’yı görünce donup kalıyor.

İşte Masumiyet 2. bölüm 2. fragmanı…

MASUMİYET DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, üniversite birinci sınıf öğrencidir. Babasının çalıştığı şirketin sahibinin oğlu İlker’le konuşmaya gidip onu, okullarına konuşmacı olarak gelmesine ikna eder. İlker ile Ela, ondan sonra görüşmeye başlar. Ela, İlker’in nişanlı olduğunu öğrenir. İlker ise, uzatmalı bir nişanlılık olduğunu ve biteceğini söyleyip Ela’yla birlikte olur.

Ela, şirkette staj yapmaya başlar. Orada, babasının orada çalışan bir kadınla ilişkisini öğrenir. Bahar, kızının 19. yaş gününe hazırlık yapar. Evde herkes toplanır. Ela, İlker’in kendisine aldığı pahalı elbiseyi giyer. Onun aldığı pahalı kolyeyi annesi görür. Bahar, kızının bindiği arabanın plakasını alıp onun Ilgaz holdingin sahiplerinin oğlu İlker’e ait olduğunu anlar.

Kızını ne kadar uyarsa da, onunla görüşmesine engel olamaz. Bu durumu, eşine de anlatamaz. Ela, İlker’den hamile kalır. Ona, bunu söylediğinde bebeği doğurması taraftarı olmadığını anlar. İlker, evine gidip içmeye başlar. Ela, İlker’in bir gün sonra evleneceği haberini nişanlısının sosyal medya hesabından öğrenir.

Hemen, İlker’in yanına gider. Ondan bunun hesabını sorarken nişanlısı arar. Ela, telefonu açacağını söyleyip İlker’i tehdit eder. İlker, Ela’yı öldüresiye döver ve öldüğünü zannedip yol kenarına atar. Bahar, kızının öldüğünü öğrendikten sonra onu, İlker Ilgaz’ın öldürdüğünü ihbar eder. Düğün günü, polisler gelip İlker’i Ela’yı öldürme suçundan tutuklar.

Masumiyet 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlker Ela’yı Öldürmek Suçundan Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler