Ana SayfaDizilerYasak Elma 100. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Başkan Hanımlığa Çabuk Alışıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 100. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Başkan Hanımlığa Çabuk Alışıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 100. bölümüyle 1 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hasan Ali, Şahika’yla evlendiğini öğrendikten sonra, Ender’le istediklerini vermeyi kabul eder. Ancak Şahika’dan hemen boşanmak şartıyla. Ama Şahika, sözünü tutmaz. Cansu, Çağatay’ı yine tuzağa düşürür. Yasak Elma 100. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Şahika, başkan hanımlığa çabuk alışıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika Başkan Hanımlığa Çabuk Alışıyor!

Yasak Elma 100. bölüm 1. fragmanında; Şahika, Hasan Ali’yle boy boy fotoğraflarını çektirip evlendiklerini herkese ilan ediyor. İşe de Başkan hanım olarak geliyor. Yıldız, Çağatay’ın istediği tatlıyı yapmak için Feride’yle yarışa giriyor.

İşte Yasak Elma 100. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 99. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan Ali, Şahika’yla evlendiğini öğrendikten sonra şok olur ve oradakileri dışarı çıkartır. Ender ile Şahika’yla, yalnız kalıp onlara istediklerini vereceğini söyler. Şahika’ya da, istediği yüzde 20’lik hisseyi vereceğini ama nikahlarının iptal etmesini kabul etmesini ister.

Şahika ile Ender, istediği hisselerini geri alılar. Şahika, evliliğin iptali için verilen süre içinde Hasan Ali’nin yanına gitmez. Vaktini güzellik salonunda geçirir. Daha sonra iş, boşanma davasına kalır. Şahika, Çağatay’ın evine gidip herkesin içinde Hasan Ali’yle evlendiğini açıklar.

Çağatay, babasıyla konuşmaya gider. Hasan Ali, oyuna geldiğini söylemekten utanıp Çağatay’a, Şahika’ya aşık olduğunu onu çok sevdiğini söyler. Feride, olanları duyduktan sonra sinir krizleri geçirir. Asuman ise, büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Mert, hisseleri aldıktan sonra Zehra’ya çok kötü davranır. Bunu fark eden Zehra, ortadan kaybolur. Ama Mert, onu merak bile etmez. Zehra, Mert’e bunun böyle yürümeyeceğini söyler. O ise, hemen elinde hazır olan boşanma protokolünü Zehra’ya verir.

Zehra, Hasan Ali’den yardım ister. Hasan Ali, Mert’den hisseleri alacağını ancak, onları kendisine emanet etmesini ister. Zehra ise, hemen kabul eder. Hasan Ali, Mert’ten hisseleri alır. Hasan Ali, Şahika’yı evliliğe zorlamak için yemekleri onun yapmasını ister.

Oda, kendisi yapmış gibi hizmetçiye yaptırır. Çağatay ile Yıldız, akşam yemeğe gelir. Yemekleri Şahika’nın yaptığını öğrenince hiçbir şey yiyemezler. Çağatay, arabasına telefonunu almaya gider. Peşinden Cansu, üzerine bir şey alacağını söyleyip sofradan kalkar.

Cansu, Çağatay’ın yanına gidip onunla konuşurken birden onu öper. Birisi, o anların fotoğrafını çeker.

Yasak Elma 100. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cansu Çağatay’ı Tuzağa Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler