Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci Safiye'yi Boğaza Götürüyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci Safiye’yi Boğaza Götürüyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 24. yeni bölümüyle 2 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Naci, Safiye’yi dışarı çıkartıp sinemaya götürür. Esra, gelen kokudan rahatsız olup belediyeyi arar. İnci, Esra’nın kendisine izlettirdiği videodan sonra Han’ın normal olmadığını anlar. Masumlar Apartmanı 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naci, Safiye’yi boğaza götürüyor.

Salı Dizileri 2020

Naci Safiye’yi Boğaza Götürüyor!

Masumlar Apartmanı 24. bölüm 1. fragmanında; Naci, Safiye’ye sürpriz yapıp onu boğaza götürüyor. Safiye, yıllar sonra ilk kez boğazı görüyor. Naci, Safiye ve Gülben’le birlikte çöp daireyi temizliyor. Gülben yine, Esat’la evlilik hayalleri kurmaya başlıyor. İnci, Han’ı takip edip onun ne yaptığını gözleriyle görüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 24. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, Han’ı çöpün yanında görür. Onun ne yaptığını sorar. Han, ablasının eşyalarını o görmeden yok ettiğini söylese de, Esra buna inanmaz ve onu takip eder. Han, Ceylan’ın eşyalarını ve mankeni yakar. Esra, onun ne yapmaya çalıştığını anlayamaz ve o anları videoya çeker.

İnci, gece kalkıp Han’ın yine yanında olmadığını anlar. Sabah, onun gittiğini anlamamış gibi Han’la konuşur. Han, Esra’yla karşılaştığı için İnci’ye olanları anlatır. İnci, Han’a inanır. Ancak, Esra’nın o çektiği videoyu kendisine seyrettirdikten sonra kafası karışır.

Naci ile Safiye, birlikte dışarı çıkar. Safiye’ye sürprizi olduğunu söyleyen Naci, onu sinemaya götürür. Naci, film başladıktan sonra fenalaşır. Safiye’ye, tuvalete gideceğini söyleyip dışarı çıkar.

Nöbetin geçmesini bekler. Film biter ve Safiye, yine annesinin hayalini görmeye başlar. Onun çığlıklarını duyan Naci, hemen kendisine gelip Safiye’nin yanına gider. İkili birlikte eve döner. Gülben, Esra’nın eve birini aldığını görür. Sonra Esat’la karşılaşıyor. O üzülmesin diye, Esra’nın evde olmadığını söyler.

Birlikte çöp atmaya inerler. Dönüşte Esat, Esra’nın patronunun evden çıktığını görür. Esra’ya istediğini bıraktıktan sonra Gülben’in, yanına gidip bunu neden yaptığını soar. Oda, üzülmemesini istemediğini söyler. Hikmet bey, Esat’ı zorla içeri çağırır. Sonra, bir an evvel kızını istemesini söyler.

Esat, Gülben’i Hikmet beyden istemek zorunda kalır. Sonra Hikmet bey kendisine gelir ve Safiye’nin Esat’ı evde görürse kötü olacağını söyler. Esat, hemen kalkıp gider. İnci, Han’ın eşyaları arasında bir araba anahtarı bulur ve gidip arabayı bulur. İçini açtığında şok olur. Han ise, görevliler gelince çöp evin kapısını onlara açmak zorunda kalır.

Masumlar Apartmanı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han’ın Normal Olmadığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler