Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han'ın Normal Olmadığını Anlıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han’ın Normal Olmadığını Anlıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naci, Safiye’yi dışarı çıkartıp sinemaya götürüyor. Esra, gelen kokudan rahatsız olup belediyeyi arıyor. İnci, Esra’nın kendisine izlettirdiği videodan sonra Han’ın normal olmadığını anlıyor.

Salı Dizileri 2020

İnci Han’ın Normal Olmadığını Anlıyor!

Masumlar Apartmanı 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esra, Han’ı çöpün yanında görüyor. Onun ne yaptığını soruyor. Han, ablasının eşyalarını o görmeden yok ettiğini söylese de, Esra buna inanmıyor ve onu takip ediyor. Han, Ceylan’ın eşyalarını ve mankeni yakıyor. Esra, onun ne yapmaya çalıştığını anlayamıyor ve o anları videoya çekiyor.

MASUMLAR APARTMANI 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İnci, gece kalkıp Han’ın yine yanında olmadığını anlıyor. Sabah, onun gittiğini anlamamış gibi Han’la konuşuyor. Han, Esra’yla karşılaştığı için İnci’ye olanları anlatıyor. İnci, Han’a inanıyor. Ancak, Esra’nın o çektiği videoyu kendisine seyrettirdikten sonra kafası karışıyor. Dedesinin yanına gidiyor. Ama bir şey anlatamıyor.

Naci ile Safiye, birlikte dışarı çıkıyor. Safiye’ye sürprizi olduğunu söyleyen Naci, onu sinemaya götürüyor. Safiye, yıllar sonra ilk kez dışarı çıkıyor ve bir de sinemaya gitmenin korkusuyla heyecanını yaşıyor. Naci, film başladıktan sonra fenalaşıyor. Safiye’ye, tuvalete gideceğini söyleyip dışarı çıkıyor.

Nöbetin geçmesini bekliyor. Film bitiyor ve Safiye, yine annesinin hayalini görmeye başlıyor. Onun çığlıklarını duyan Naci, hemen kendisine gelip Safiye’nin yanına gidiyor. İkili birlikte eve dönüyorlar. Gülben, Esra’nın eve birini aldığını görüyor. Sonra Esat’la karşılaşıyor. O üzülmesin diye, Esra’nın evde olmadığını söylüyor.

Birlikte çöp atmaya iniyorlar. Dönüşte Esat, Esra’nın patronunun evden çıktığını görüyor. Esra’ya istediğini bıraktıktan sonra Gülben’in, yanına gidip bunu neden yaptığını soruyor. Oda, üzülmemesini istemediğini söylüyor. Hikmet bey, Esat’ı zorla içeri çağırıyor. Sonra, bir an evvel kızını istemesini söylüyor.

Esat, Gülben’i Hikmet beyden istemek zorunda kalıyor. Sonra Hikmet bey kendisine geliyor ve Safiye’nin Esat’ı evde görürse kötü olacağını söylüyor. Esat, hemen kalkıp gidiyor. İnci, Han’ın eşyaları arasında bir araba anahtarı buluyor ve arabayı buluyor. İçini açtığında şok oluyor. Han ise, görevliler gelince çöp evin kapısını onlara açmak zorunda kalıyor.

Masumlar Apartmanı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yle Sinemaya Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler