Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'yle Sinemaya Gidiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yle Sinemaya Gidiyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 23. yeni bölümüyle 23 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Safiye, Naci’nin hastaneye kaldırıldığını görüp bu durumdan kendisini sorumlu tutar. Ertesi gün, ikili kapının önünde çay içer. İnci, Han’a Ceylan’ın künyesini çatı katında bulduğunu söyler. Han, Esra’ya çöpün yanında yakalanır. Masumlar Apartmanı 23. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’yle sinemaya gidiyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’yle Sinemaya Gidiyor!

Masumlar Apartmanı 23. bölüm 1. fragmanında; Safiye ile Naci, dışarı çıkıp birlikte sinemaya gidiyor. Safiye, orada fenalaşıyor. Gülben, kedisini çok yalnız hissetmeye başlıyor. İnci, Han’ın bir maketi çöpte yaktığını görüyor ve onun o saatte bunu neden yaptığına anlam veremiyor.

İşte Masumlar Apartmanı 23. bölüm fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, giyinip aşağı iner ve Naci’yi beklemeye başlar. Ege, Naci hocasıyla konuşmaya gider ve kapı açılmayınca otel görevlisinden yardım ister. Naci, kafası kan içinde yerde yatarken bulunur. Ambulans gelip Naci’yi hastaneye götürür. Safiye, dışarı çıktığı için Naci’nin başına bir şey geldiğini düşünmeye başlar.

İnci ise, Han’ın Naci’ye bir şey yaptığını zanneder. Çatıda bulduğu üzerinde Ceylan yazan kolyeyi ona söyleyemez. Ama Han, onun halinden bir şey olduğunu anlar. İnci, hastanede Naci’nin durumunun iyi olduğunu söylemek için Gülben’i arar. Safiye, Naci’nin iyi olduğunu duyunca onunla konuşmak ister.

Naci, Safiye’yle konuştuktan sonra çok mutlu olur. Eve geldikten sonra İnci, Han’a bulduğu künyeyi ona gösterip onunla ayrıyken Ceylan’la görüşüp görüşmediğini sorar. Han’da, görüşmediğini söyleyince İnci ona inanır. Bu sefer, aşağı inip o künyeyi çatıya koydukları için Safiye’yle Gülben’i suçlar. Safiye, önce inkar etse de Han’ın, suçlu olduğunu anlayıp kendisinin koyduğunu söyler.

Naci ile Safiye, ertesi gün için sözleşir. Safiye, yine hazırlanıp aşağı iner. Naci, hemen apartmanın önüne bir masa hazırlayıp Safiye’yle orada oturup sohbet eder. Esra, apartmana taşınır. Safiye, onun apartmana taşınmasına karşı çıkar. Han, ablasına işine karışmamasını ve eve gitmesini ister.

Safiye, kendisinin onu kurtarmak için yalanına ortak olduğunu, herkesin içinde söyler. Han, geceleri yine dışarı çıkıp mankenle konuşmaya başlar. İnci, her gece kalkıp Han’ın yatakta olmadığını görünce onun nereye gittiğini merak eder. Esra, çöpün yanında Han’ı görür.

Masumlar Apartmanı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Esra’ya Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler