Ana SayfaDizilerBaraj 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Bahar'a Yakalanacak Mı?

İlgili Postlar

Baraj 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Bahar’a Yakalanacak Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 28. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bahar, velayet davasının dosyasına yardım gecesindeki görüntüleri de ekliyor. Hakim, Mert’in geçice velayetini Bahar’a veriyor. Nehir, Mert’i alıp kaçıyor. Tarık, Bahar’dan Nehir’in saklandığı yeri öğrenip onlardan önce otele gidip onların kaçmasına yardım ediyor. Bahar, polislerle birlikte Tarık’ın evine gidiyor. Nehir, Bahar’a yakalanacak mı?

Salı Dizileri 2020

Nehir Bahar’a Yakalanacak Mı?

Baraj 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Bahar’ın kendisine uyuşturucu ilaç verdiğini anlıyor. Zerrin, Bahar evde yokken Mert’in oyuncağını unuttuğunu söyleyip ilacı aramaya başlıyor. Tam ilacı bulmuşken Bahar geliyor ve Zerrin’in elinden ilacı alıp tuvalete döküyor. Nehir, Bahar’dan bunun hesabını sormak için evine gidip üzerine yürüyor.

BARAJ 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zahra, Tarık’ı yanına çağırıyor. Tarık, Meryem’in öldüğünü görünce bu olaya karışmak istemiyor. Ama ona yardım etmek zorunda kalıyor. İkili ortalığı temizledikten sonra cesedi koymak için derin dondurucu almak istiyor.

Zahra, İbrahim’i arayıp hemen en büyüğünden bir derin dondurucu alıp getirmesini istiyor. Oda alıp geliyor. Meryem’in öldüğünü görünce, oda işin içine dahil edildiği için Zahra’yla Tarık’a öfkeleniyor. Cesedi derin dondurucuya koyuyorlar. Zahra, Meryem’in kıyafetlerini giyip elinde valizle taksiye binip gidiyor.

Onun adına otobüs bileti alıp sonra ilk mola yerinde inip eve dönüyor. Bahar’a da, memleketine döneceğine dair mesaj yazıyor. Nehir, saç telinden uyuşturucu maddeyi bir kez kullandığını ispatlamak için test yaptırıyor. Ancak test sonucu, 15 gün içinde çıkacağından mahkemeye yetişmiyor.

Hakim, davayı başka bir tarihe atış Mert’in velayetini Bahar ve annesine veriyor. O gün Nehir, herkes uyurken Mert’i de alıp Zerrin’in bir tanıdığının çalıştığı otele götürüyor. Bahar, Nehir’in bindiği taksiyi bulup onları nereye bıraktığını öğreniyor. Polislerle birlikte yola çıkıyor. Tarık, konuşmaları duyun onlardan önce Nehir’i buluyor.

Onları yangın merdiveninden kaçırmayı başarıyor. Bahar, polislerle birlikte Tarık’ın evine gidiyor. Zahra ile İbrahim, derin dondurucuyu dışarı çıkarırken yöneticiye yakalanıyor. Adam, dondurucunun kapağını açıp içinde ceset olduğunu görüyor.

Baraj 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’la Birlikte Mert’i Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler