Ana SayfaDizilerHekimoğlu 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ve Ekibi Korkunç Bir Olayla...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ve Ekibi Korkunç Bir Olayla Karşı Karşıya Kalıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 38. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ateş, İpek’in zoruyla poliklinik yapıyor. Tecavüze uğrayan bir genç kız, özellikle Ateş’in kendisiyle ilgilenmesini istiyor. Üstelik tecavüzden hamile kalan Ece, başından geçenleri sadece Ateş’e anlatıyor. Hekimoğlu 39. bölüm 1. fragman yayınlandı. Ateş ve ekibi korkunç bir olayla karşı karşıya kalıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Ve Ekibi Korkunç Bir Olayla Karşı Karşıya Kalıyor!

Hekimoğlu 39. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye gelen kızın hastalığının ne olduğunu bulmak için, Ateş ve ekibi seferber oluyor. Önce ayaklarını hissetmeyen kız, sonra yataktan kalkıp koşmaya başlıyor. Ateş’in ekibi, kızı tutmaya çalışıyor. Ancak kız, kendisini merdiven boşluğuna kendisini atıyor.

İşte Hekimoğlu 39. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş, poliklinik yapmamak için hastalığı çok da önemli olmayan bir hastaya ekibinden bir çok tahlil yapmasını istiyor. Onlar tahlillerle oyalanırken Ateş, ortadan kayboluyor. İpek, hastanın acil bir durumu olmadığını Zeynep’ten öğreniyor. Gidip Ateşi, deniz kenarında buluyor.

Onun ilaç kullanmaya devam ettiğini görünce, kendisine oyun oynadığını anlıyor. Ona, ya hapse yada polikliniğe gitmesi arasında bir karar vermesini söylüyor. Ateş, gün boyu poliklinik yapıyor. Bir genç kız geliyor. Ama, neyi olduğunu anlatmıyor. Ateş, onun tecavüze uğradığını anlayıp İpek’in yanına gidiyor.

Ece’nin, tecavüze uğradığını ve onun bir psikiyatristle görüşmesi gerektiğini söylüyor. Ama Ece, İpek’e Ateş’i istediğini söylüyor. Ateş, kızın hamile olduğunu öğreniyor. Ona, hamile olduğunu söylüyor. Ece, çocuğu doğurmak istediğini söylüyor. Ateş, onu dışarıya çıkartıyor.

Ece, Ateş’ten başından geçen kötü bir olayı anlatmasını istiyor. Oda, anlatıyor. Öyle olunca Ece, başından geçenleri anlatmaya başlıyor. Eski erkek arkadaşının peşini bırakmadığını ve kendisine tecavüz ettiğini anlatıyor. Ece, Ateş’le konuştuktan sonra tecavüz hamileliğine son verme kararı alıyor.

Ateş, kızın yaşadıklarından sonra büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Zeynep ise, sokakta yaşayan ve yaşamak istemeyen bir hastayı hayata döndürmek için uğraşıyor. Ancak, adam hayatını kaybediyor. Memoli’yle birlikte, sokakta yaşayan insanlara gidip yiyecek dağıtıyorlar.

Hekimoğlu 38. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! İpek Ateş’in Kendisini Kandırdığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler