Ana SayfaDizilerHekimoğlu 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Genç Kızın Hastalığını Son Anda...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Genç Kızın Hastalığını Son Anda Çözüyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 39. yeni bölümüyle 2 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye gelen kızın hastalığının ne olduğunu bulmak için, Ateş ve ekibi seferber olur. Önce ayaklarını hissetmeyen kız, sonra yataktan kalkıp koşmaya başlar. Ateş’in ekibi, kızı tutmaya çalışır. Ancak kız, kendisini merdiven boşluğuna kendisini atar. Hekimoğlu 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ateş, genç kızın hastalığını son anda çözüyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Genç Kızın Hastalığını Son Anda Çözüyor!

Hekimoğlu 39. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye gelen genç kızın, hastalığının ne olduğunu bulmak için Ateş ve ekibi seferber oluyor. Ateş, Orhan’la konuşurken kızın hastalığının ne olduğunu anlıyor. Zeynep, Ateş hocanın haklı olduğunu anlıyor.

İşte Hekimoğlu 39. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Ateş, poliklinik yapmamak için hastalığı çok da önemli olmayan bir hastaya ekibinden bir çok tahlil yapmasını ister. Onlar tahlillerle oyalanırken Ateş, ortadan kaybolur. İpek, hastanın acil bir durumu olmadığını Zeynep’ten öğrenir. Gidip Ateşi, deniz kenarında bulur.

Onun ilaç kullanmaya devam ettiğini görünce, kendisine oyun oynadığını anlar. Ona, ya hapse yada polikliniğe gitmesi arasında bir karar vermesini söyler. Ateş, gün boyu poliklinik yapar. Bir genç kız gelir. Ama, neyi olduğunu anlatmaz. Ateş, onun tecavüze uğradığını anlayıp İpek’in yanına gider.

Ece’nin, tecavüze uğradığını ve onun bir psikiyatristle görüşmesi gerektiğini söyler. Ama Ece, İpek’e Ateş’i istediğini söyler. Ateş, kızın hamile olduğunu öğrenir. Ona, hamile olduğunu söyler. Ece, çocuğu doğurmak istediğini söyler. Ateş, onu dışarıya çıkartır.

Ece, Ateş’ten başından geçen kötü bir olayı anlatmasını ister. Oda, anlatır. Öyle olunca Ece, başından geçenleri anlatmaya başlar. Eski erkek arkadaşının peşini bırakmadığını ve kendisine tecavüz ettiğini anlatır. Ece, Ateş’le konuştuktan sonra tecavüz hamileliğine son verme kararı alır.

Ateş, kızın yaşadıklarından sonra büyük bir üzüntü içerisine girer. Zeynep ise, sokakta yaşayan ve yaşamak istemeyen bir hastayı hayata döndürmek için uğraşır. Ancak, adam hayatını kaybeder. Memoli’yle birlikte, sokakta yaşayan insanlara gidip yiyecek dağıtırlar.

Hekimoğlu 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ve Ekibi Korkunç Bir Olayla…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler