Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek'i Bulamayınca Deliye Dönüyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek’i Bulamayınca Deliye Dönüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 42. yeni bölümüyle 1 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sancar, Melek’in ortalarda olmadığını öğrenince dedesinin kaçırdığını anlayıp peşine düşüyor. Halise, Dudu’nun karnındaki bebeğin babasının oğlu olmadığını öğreniyor. Sancar, Melek’i bulamayınca deliye dönüyor. Mavi, onu zor günlerinde yalnız bırakmıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Melek’i Bulamayınca Deliye Dönüyor!

Sefirin Kızı 42. bölüm 1. fragmanında; Melek, dedesiyle birlikte yaşamaya başlıyor. Güven, Melek’e yeni kıyafetler alıp onu mutlu etmeye çalışıyor. Ama Melek, bir efe kızı olduğunu biliyor. Yahya, Dudu’nun karnındaki bebeğin kendisinden olmadığını öğreniyor. Dudu’nun, karşısına çıkıp kendisin kandırmasının hesabını soruyor. Mavi, Sancar’ın zor günlerinde yanında olup onu teselli ediyor.

İşte Sefirin Kızı 42. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Mavi, Sancar’a bir kızı olduğunu ve onu kaybettiğini anlatır. Daha sonra, mahkemeye çıkar. Mavi, mahkeme kararıyla Muğla’yı terk edemez. Sancar, Mavi’yi eve getiriyor. Halise, Mavi’ye karşı ön yargılı davranmaya başlar. Melek, babasının yanında Mavi’yi gördükten sonra onu kıskanır.

Yemekte, Halise’nin sorularına ve laf sokmalarına karşı Mavi, durumu anlayıp onlara gereken cevabı verir. Mavi, Halise’nin sorularından sıkılır ve yemekten kalkıp gider. Sancar, annesinin Mavi’yi üzecek bir şey söylediğin düşünüp peşinden gider o ise, oteline gider.

Mavi, Sancar’la görüşüp kendisinin kısa bir süre sonra oradan gideceğini ve kendisiyle görüşmek zorunda olmadığını söyler. Kahraman, Müge’den hisselerini almak için uğraşır. Sancar, Müge’ye destek olup Kahraman’a ikisinden birinin oraya fazla olduğunu söyleyip restini çeker.

Kahraman, Halise’yi arayıp karısını ve çocuğunu ister. Halise ise, sözünü tutup Mavi’yi gönderemediği için anlaşmayı iptal eder. Ceylan’ın bebeği ateşlenir ve onu takip ettiren Kahraman, onları bulur.

Mavi, Melek’in resim defterine bakarken saçlarının döküldüğünü fark eder. Elvan, yeni iş yerini açar. Güven, Melek’i görmeye gider. Biraz konuştuktan sonra Melek, ondan annesinin yerini biliyorsa ondan kendisini annesine götürmesini ister. Sancar, Güven’den bir daha Melek’in yanına gelmesini istemez.

Sadece, gözleri önünde haftada bir görüşmesine müsaade edeceğini söyler. Kahraman, Ceylan’ın karşısına geçip arkasından iş çevirdiği için onun cezasız kalmayacağını söyler. Bebeğini onun kucağına aldığını görünce gidip çocuğunu kucağına alır.

Sefirin Kızı 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Melek Gitmeden Onu Bulabilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler