Ana SayfaDizilerTeşkilat Dizisi İlk Bölümü İle Ekrana Geliyor

İlgili Postlar

Teşkilat Dizisi İlk Bölümü İle Ekrana Geliyor

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Teşkilat dizisi, TRT 1 ekranlarında 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Detaylar haberimizin devamında…

Melis Sezen Sadakatsiz Dizisine Veda Edebilir

Teşkilat Dizisi Konusu

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslararası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve ‘resmen’ ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar. Mete Bey ekipte düşündüğü Zehra (Deniz Baysal Yurtcu), Hakkı Dayı (Tuncer Salman), Pınar (Ezgi Şenler), Hulki (Nihat Altınkaya), Uzay (Serdar Yeğin) ve Gürcan’la (Ahmet Uğur Say) tek tek görüşerek, her birine kendilerini tanıyan herkesin ve ailelerinin kendilerini ‘ölmüş bilmesi’ gerektiğini söyler ve bunu kabullenmelerini teklif eder.

Netflix, Yeni Fantastik Dizisi ‘Gölge Ve Kemik’ in Tanıtım Fragmanını Paylaştı…

Teşkilat Dizisi Oyuncuları Kim

Dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

Teşkilat Dizisi Nerede Çekiliyor

TRT 1’de yayınlanacak olan Teşkilat dizisi çekimleri geçtiğimiz haftalarda Ankara’da başladı. Pazar akşamları yayınlanacak olan dizide nefes kesen anlar ekranlara gelecek.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Teşkilat’ dizisi, TRT 1 ekranlarında 7 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

Kurtlar Vadisi Dizisine Sürpriz Transfer: “Polat’ın Oğlu”nu Bakın Kim Oynayacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler