Ana SayfaDizilerNetflix Şaşırttı..Türkiye'nin Üyelik Paketleri Yeni Fiyatlarını Açıkladı...

İlgili Postlar

Netflix Şaşırttı..Türkiye’nin Üyelik Paketleri Yeni Fiyatlarını Açıkladı…

Avrupa’daki sayılı ofisine İstanbul’u da eklemeye hazırlanan Netflix şirketi, Türkiye’deki yoğun kullanıcı grubuna bu defa yeni fiyatları ile merhaba dedi. Netflix Şaşırttı!. Türkiye’nin Üyelik Paketlerini Yeni Fiyatları ile Açıkladı. İşte Detaylar…

Oyuncu Barış Baktaş Netflix Dizi Teklifini Reddeti…

Netflix Şaşırttı..Türkiye’nin Üyelik Paketleri Yeni Fiyatlarını Açıkladı…

Henüz fiyatları değişmemiş olanlar ise her üyenin abonelik gününe göre bilgilendirme ile yeni fiyat geçişi sağlanıyor die düşünülüyor. Kısaca belirtmek gerekirse,

  • 17.99 olan Temel Plan veya herkesin bildiği dilde tek ekran paketi 26.99 tl.
  • 29.99 olan Standart Plan yani iki ekranlı plan 40.99 tl.
  • 41.99 olan Özel Plan yani 4 ekran ve UHD olan paketse 54.99

Tek Seferde Fiyatlara Ekledi…

Geçen yıl sonunda Türkiye ofisini açmayı planlayan Netflix ‘in Türkiye’ de 3 milyon dan daha fazla ücretli üyesi var. Halen açık ara pazar lideri olan Netflix’ in, Reklam verenlerin yakından bildiği 2019 yılı sonunda yürürlüğe giren dijital hizmet vergisi ve de geçtiğimiz sene başlayanl kullanıcı başına ödeme alınan RTÜK lisans bedellerini de o dönemlerden içinde bulunduğumuz döneme kadar üyelerine yansıtmayan Netflix Türkiye ekibi, tüm maliyetleri tek bir seferde aidatlarına eklemiş gözüküyor.

Netflix, Yeni Fantastik Dizisi ‘Gölge Ve Kemik’ in Tanıtım Fragmanını Paylaştı…

Netflix Türkiye’nin Resmi Açıklaması;

“Türkiye’ deki İçerik Kütüphanemizi Zenginleştirmek ve hizmet Kalitemizi Daha da Arttırmak İçin Üyelik Ücretlerimizi GÜNCELLİYORUZ. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz. 4 Mart’ tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik…..

Temel Plan 26,99 tl.

Standart plan 40,99 TL

Özel plan ise 54,99 TL.

….Her zaman olduğu gibi üyelerimizin kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek”

Netflix Ölüler Ordusu’nun Tanıtım Fragmanını Paylaştı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler