Ana SayfaDizilerAkinci Dizisine Yeteneklimi Yetenekli Bir Oyuncu Daha...

İlgili Postlar

Akinci Dizisine Yeteneklimi Yetenekli Bir Oyuncu Daha…

Sıra dışı senaryosu, aksiyon dolu sahneleri ve dev oyuncu kadrosuyla Atv televizyonlarının en popüler dizilerinden biri olan Akıncı, profesyonel oyuncu ordusunu zenginleştirmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu, Taşkın Komiser karakterine can vereceği Akıncı ‘nın kadrosuna dahil oldu. Taşkın Komiser ‘i kim canlandıracak? İşte Detaylar…

Akıncı’nın Fatih’inden Yüreklendiren Konuşma…

Akinci Dizisine Yeteneklimi Yetenekli Bir Oyuncu Daha…

Bugüne kadar yayınlanan tanıtım ve bölümleriyle büyük ilgi gören Akıncı’nın kadrosuna yetenekli oyuncu Mustafa Açılan, ‘Taşkın’ karakteri ile yer alacak. Mustafa Açılan, Akıncı’nın polis merkezindeki karakterlerinden biri olan Taşkın Komiser ile diziye ayrıca renk katacak.

Mustafa Açılan Adanalı Amir Rolüyle Akıncı’da

Taşkın Komiser karakterinin Adanalı olduğunu ve bu sebeple şive çalışmaları yaptığını da belirten ünlü oyuncu Mustafa Açılan, Türkiye’nin ilk kahraman projesinde yer almaktan dolayı heyecanlı olduğunu ekledi.

Mustafa Açılan: “Adanalı Hissi Yaratmak İçin Oyuncu Koçum İle Çalıştım”

Oyuncu Mustafa Açılan, “Adanalı bir polisi canlandırmak benim için çok farklı bir deneyim oldu. Çünkü bazı bölgelerin kendine ait şiveleri oluyor ve böyle karakterlere çok özenle hazırlanmak gerekiyor. Seyircide gerçek bir Adanalı hissi yaratmak için oyuncu koçum ile yoğun bir tempoda çalıştık. Adanalı bir karaktere bir de polis rolü eklenince bu süreç benim için çok daha farklı ve keyifli oldu. Güvenliğimizi sağlayan polislerimizin mesleğini bir nebze de olsa yakından tanıdığım ve böyle aksiyonlu bir işin içinde bulunduğum için çok mutluyum” dedi.

Akıncı Her Cuma Saat 20.00’de Atv’ de!…

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in gerçekleştirdiği, atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisi, cuma akşamları saat 20.00’da izleyiciyle buluşuyor.

Akıncı ’nın Motosiklet Tasarımı Modifiye Merakını Arttırdı

Akıncı Mustafa Açılan
Akıncı Mustafa Açılan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler