Ana SayfaDedikoduMelis Sezen Sadakatsiz Dizisine Veda Edebilir

İlgili Postlar

Melis Sezen Sadakatsiz Dizisine Veda Edebilir

Kısa süre içinde ekranların fenomen dizisi haline gelen Sadakatsiz bomba bir veda iddiasıyla gündemde. İddialara göre birkaç bölüm sonra Melis Sezen “Sadakatsiz” dizisine veda edebilir. Peki Melis Sezen diziden neden ayrılacak? İşte merak edilen tüm detaylar;

“Doğal Halimleyim Mutluyum”

Geçtiğimiz hafta Levent’te kuaförden çıkarken makyajsız yakalanan Melis Sezen “Çok ihtiyacım vardı, saçlar sette yıpranıyor. Çok iyi geldi bana” ifadelerini kullandı.

Doğal haliyle görüntülenen Melis Sezen, muhabirlerin “Bir kadın makyajlı mı olmalı yoksa makyajsız mı olmalı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Kendini nasıl seviyorsa öyle… Ruhum makyajlı olmak istiyorsa makyaj yapıyorum. İstemediğimde doğal halimleyim, mutluyum. Bence insanlar doğal haliyle de mutlu” dedi. Melis Sezen, yılın en çok izlenen dizilerinin başında gelen Sadakatsiz’in yarattığı etkiye kendisinin de şaşırdığını dile getirmişti.

Melis Sezen ‘in Arda Türkmen İle Olay Programı…

Melisa Sezen Gözünden Derin Karakteri

Melis Sezen “Derin sıradan bir karakter olarak karşımıza çıkıyordu, ta ki özel hayatını öğreninceye kadar… Volkan ile ilişkisini senaryoda ilk okuduğunuzda ne düşündünüz?” sorusunu “Öncelikle hiçbir karakterin sıradan olduğunu düşünmüyorum. Derin’in Volkan’la ilişkisini ilk okuduğumda tokat gibi çarpan şey, tabii ki durumun ne kadar yanlış olduğu. Fakat bu maalesef hayatta çok karşılaştığımız bir durum. Benim için bu noktada en önemli şey Derin’in çıkış noktasıydı. Yani Derin bu hikayedeki ikinci kadın, ama çoğu senaryoda gördüğümüz ve maalesef ki tabulaşmış kötü, para için entrika kuran bir kadın değil. Aksine yanlış kişiye aşık olmuş, hiç tahmin etmediği bir şekilde hamile kalmış biri. Henüz 24 yaşında, öyle toy ki mantığıyla değil tamamen duygularıyla hareket eden bir genç kız.” açıklamasıyla yanıtlamıştı.

Melis Sezen Kimdir?

Melis Sezen Sadakatsiz Dizisine Veda Edebilir

Sadakatsiz dizinde Derin karakterini canlandıran Melisa Sezen’in diziye veda etmek zorunda kalacağı iddia ediliyor. “Doctor Foster” dizisinin Türk versiyonu olarak izleyici karşısına çıkan dizide Melis Sezen “Kate” karakterini “Derin” olarak canlandırıyor. Ancak Doctor Foster dizisini de takip eden bir kaç izleyici Kate karakterinin ilerleyen bölümlerde öldüğünü açıkladı. Bu açıklama sosyal medyada hızla büyüdü ve Melis Sezen’in diziye veda edeceği gündeme geldi. Bugüne dek Doctor Foster dizisiyle bire bir aynı giden dizinin senaryosunda bir değişiklik yapılmazsa Melis Sezen diziye 3 bölüm sonra veda edecek. Konu hakkında yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi. Melis Sezen’de hala sessizliğini koruyor. Melis Sezen’in diziye veda edip etmeyeceğini ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler