Ana SayfaDizilerMelis Sezen 'in Arda Türkmen İle Olay Programı...

İlgili Postlar

Melis Sezen ‘in Arda Türkmen İle Olay Programı…

Kanal D’ ekranlarında yayımlanan Arda ile Omuz Omuza programının 74. Bölümü 10 Ocak Pazar günü yayınlandı. “Beurre Blanc Soslu Tavuk Degrade” yapmaya çalışan güzel oyuncu Melis Sezenin başına gelmeyen kalmadı. Detayları Haberimizde..

Melis Sezen “Aşkın Gözü Kördür”

Melis Sezen ‘in Arda Türkmen İle Olay Programı…

Başarılı oyuncu Melis Sezen, ismini ilk defa Arda ‘dan duyduğu “Beurre Blanc Soslu Tavuk Degrade” adlı yemeği yapmak için Arda ile Omuz Omuza programında kollarını sıvadı. Güzel oyuncu, programın sunucusu Arda Türkmen‘dan bir ara direktifleri kaçırınca ise olanlar oldu. Ne yapacağını bilemeyen Melis Sezen ipin ucunu kaçırınca darma duman oldu. 

Arda Türkmen Kimdir?

Finale Çıkan Yemek Eğlendirdi…

Sunucu Arda’ya yetişmeye çalışan güzel oyuncu, programda gösterdiği efor ve peşinden unuttuğu malzemelerle güne damgasını vurdu. Programına sonuna gelindiğinde finalde ortaya çıkan yemek ise, Arda Türkmen ve Melis Sezen‘i bir hayli eğlendirdi.

Melis Sezen ‘den Samimi Açıklamalar

Arda’nın Mutfağı Pazar günü saat 13.00’te Kanal D’de!

Birbirinden ünlü isimlerin ünlü şey Arda Türkmen ‘in de çabalarıyla  mutfaktaki performanslarını sergilediği program olan Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile her Pazar günü saat 13.00’te Kanal D’de!

Melis Sezen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler