Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç 'ın Olay Olan Çıplak Pozları...

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç ‘ın Olay Olan Çıplak Pozları…

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz haftalarda bir sanat çalışması adına üzerindeki ‘bla’ yazısıyla yarı çıplak olan pozlarını sosyal medyada yayınlamıştı. Oyuncu, yine aynı yazıyla bu defa çırılçıplak bir biçimde objektiflerin karşısındatdı. İşte Detayları…

Berrak Tüzünataç’ın İsyanı

Berrak Tüzünataç ‘ın Olay Olan Çıplak Pozları…

Oyuncu Berrak Tüzünataç, ünlü sanatçı Burcu Karademir ve görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla bildiğimiz Esra Gülmen ile beraber yepyeni bir projeye başladıklarını sostal medya jesaplarındani duyurmuşlardı. Berrak Tüzünataç, çıplak vücuduna “bla bla bla” kelimelerini yazdırmış ve paylaşmıştı.

“Özgürlüğün Doğuşu”

Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz gün de çırılçıplak bir vaziyette objektiflerin karşısına geçiverdi. Güzel oyuncu bu paylaşımın hemen  altına, “Özgürlüğün doğuşu” ifadesiyle notunu yazdı. Berrak Tüzünataç’ın bu son fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu. “Bla bla bla” kelimeleri İngilizce’de “üç nokta” anlamına gelirken  argo deyimlerinde “boş konuşmak” anlamında kullanılıyor.

Berrak Tüzünataç: “Bizi İzlemeye Devam Edin”

Diğer yandan Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı  paylaşımında; “Farklı yaratıcılık ve sanat dallarına odaklanan üç kadın sanatçı olarak; bizim için çok önemli olan bir şeyi ifade etmek için işbirliği yaptık. Yani, her birimiz en iyi oldukları şeyi yaptık. Bu, herhangi bir marka veya dergi tarafından sipariş edilen bir ‘iş’ değil. Bizim için gerçekten önemli olan şeyleri yaratmak ve anlatmak için tüm potansiyelimizi kullanıyoruz. Bizi izlemeye devam edin” sözleriyle bu fotoğrafların bir iş için çekilmediğini belirterek sanatsal çalışmalar olduğunu söylemişti.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

İşte

Berrak Tüzünataç’ın Sosyal Medyada Çok Konuşulan Pozları;

Berrak Tüzünataç Çıplak Pozları
Berrak Tüzünataç Çıplak Pozları
Berrak Tüzünataç Çıplak Pozları
Berrak Tüzünataç Çıplak Pozları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler