Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç'ın İsyanı

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç’ın İsyanı

Oyuncu Berrak Tüzünataç Berk Suyabatmaz ile olan ilişkisini geçtiğimiz ay sonlandırmıştı. Ali Yörenç ile adı anılan Berrak Tüzünataç’ın isyanı. Detaylar haberimizde..

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berrak Tüzünataç’ın İsyanı: Artık Rahat Bırakın Beni

Ali Yörenç ile aralarında aşk dedikoduları çıkan Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla şu sözlerle isyan etti.

’19 yaşımdan beri bütün hayatımı, büyüme sürecimi benim açığımı bulmaya, yoksa da herhangi bir anımı manipüle edip açıkmış gibi göstermeye çalışan bir orduya karşı geçirmişim gibi hissediyorum ve gerçekten yoruldum. Herkes gibi mutlu olmak, sevdiğim mesleğimde üretken olmak ve dilediğim biçimde hayatımı yaşamak istiyorum. Çocuk denebilecek bir yaştan beri bunun için çalışıyorum. Benim hayatım, kariyerim, ilişkilerim ve sevdiklerim, siz yıllardır üstünde tepinesiniz diye yok. Artık rahat bırakın beni.’

Berrak Tüzünataç İle Berk Suyabatmaz Neden Ayrıldı?

Haberi yapan magazin sayfasına Berrak Tüzünataç’ın isyanı.Berrak Tüzünataç magazin sayfasının yaptığı haberi alıntılayarak şu sözleri yazdı;

‘Artık benim yakamdan dusun. Gercekten iftira ve uydurmalarınızdan bıktım usandım. Kendi uydurduğunuz haberleri bir de doğruymuş gibi belliyorsunuz. İnsanların mutluluklarını bozmaya, isimlerini kirletmeye çalışmaktan sıkılmadınız mı? Rahat bırakın artık, yeter.’

Bunun üzerine magazin sayfası;

1- Ali Yörenç ile sevgili değil misiniz?

2- Dolunay Soysert ile arkadaş değil misiniz?

3- Ali Yörenç ile Dolunay Soysert eski sevgili değiller mi? Bu üç sorunun cevabı da “evet” ise biz haber uydurmuyoruz, siz bizi suçluyorsunuz şeklinde paylaşımda bulundu. 

Magazin sayfasının bu paylaşımı bir çok kişi tarafından “Magazin gazeteciliği” adı altında yıllarca sokak ortasında insanlar taciz edildi. Şimdi sosyal medyada; hesap soruyorlar. Onunla oldun mu, şu seninle oldu mu, bla bla bla… Israrlı takibe, “magazin” deyince meşru mu oluyor? şeklinde eleştirildi.

Dolunay Soysert Kimdir?

Berrak Tüzünataç magazin sayfasının paylaşımına ‘Size hesap vermek durumunda değiliz hayatlarımızla ilgili. Vakti zamanında Dolunay Soysert hakkında yaptığınız yalan haberi alıp, üstüne bizim arkadaşlığımızı da katıp, eski yalanınıza kuyruk taktınız. Kusura bakma Dolunay’cığım böyle saçma bir metinde buluştuk, seni seviyorum .’ diyerek yanıt verdi.

Dolunay Soysert ise bu konuşmalara kayıtsız kalmayıp ; Ben de seni seviyorum Berrak’cığım, Arkadaşlığımıza.. yorumu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler