Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli Hamile!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Hamile!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı Hürrem karakteri ile şöhreti yakalayan ardından Annemin Yarası ve Cingöz Recai gibi sevilen yapımlarda rol alan Türk-Alman oyuncu  Meryem Uzerli Hamile.

Meryem Uzerli Kimdir?

Güzel ve sempatik oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynarken tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle diziden ayrılmış ve ardından hamile olduğu öğrenilmişti. İş insanı Can Ateş ile birliktelik yaşayan ve bu birlikteliklerinden bir kızları olan Meryem Uzerli, 2014 yılında kızını kucağına almıştı. Oyuncu kızı Lara’yı kucağına almasının ardından kızının babası Can Ateş ile yollarını ayırmış ve çocuğuna kendi soyadını vermişti. Meryem Uzerli ayrıldığı sevgilisi Can Ateş ile olan ilişkisi hakkında

Meryem Uzerli’den Kızının Babası Can Ateş Hakkında Şok Açıklama..

‘Başlangıçta bu adam bana güç verecek demiştim ama sonra enerjisi bitti. Bir yıl süren ilişkimizde ben her şeyimi ona verdim. Kendimi unuttum. Ama ne yazık ki yanlış adama aşık olmuşum’ demişti.

Meryem Uzerli: Bebeğimiz 5 Aylık

Meryem Uzerli Can Ateş ile ayrılıklarının ardından kızını da alarak Almanya’ya taşınmıştı. Almanya’nın Berlin şehrinde yaşayan güzel oyuncu Meryem Uzerli hamile olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. 37 yaşındaki oyuncudan iddialara yanıt geldi. Tv100’ün haberine göre Meryem Uzerli, “Bebeğimiz 5 aylık… Ocak gibi kısmetse dünyaya gelecek.Cinsiyeti kız… Lara artık 7 yaşında… Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz” cümleleri ile hamilelik iddialarını doğruladı.

Hamilelik iddialarını doğrulayan oyuncu Meryem Uzerli sevgilisi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler