Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli'den Kızının Babası Can Ateş Hakkında Şok Açıklama..

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’den Kızının Babası Can Ateş Hakkında Şok Açıklama..

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, Gayrettepe’de Mimar Sinan Üniversitesi Kısa Film Yarışması Kampüsü’nda yapılan Kısa Film Yarışması açılış töreninde çok özel açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu hayatıyla ilgili sorulara cevap verirken, Kızı Lara’nın babası hakkında da çarpıcı bilgiler verdi..Detaylar Haberimizde..

Meryem Uzerli Uçakta Fenalaştı..

Meryem Uzerli’den Kızının Babası Can Ateş Hakkında Şok Açıklama..

Bir zamanlar Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterine hayat vererek ünü ne ün katan güzel oyuncu Meryem Uzerli, Mimar Sinan Üniversitesi Kısa Film Yarışması’nın onur konuğu olarak katıldı. Magazin muhabirlerinin sorularını samimiyetle yanıtlayan Meryem Uzerli, “Sürekli yurt dışındayım. Sürekli uçaklardayım” dedi.

Meryem Uzerli Kimdir ?

Meryem Uzerli ile ilgili görsel sonucu

 

Meryem Uzerli: “Ellerimi Günde 20 Kere Yıkıyorum”

Basın mensublarının, “Biliyorsunuz koronavirüs salgını var. Uçaklar sürekli dezenfekte ediliyor. Korkuyor musunuz? Nasıl korunuyorsunuz?” sorusuna güzel oyuncu ;

“Korkmamaya çalışıyorum. Bazen korku da insanı hasta yapabiliyor. Bağışıklık sistemimi sürekli kontrol ettiriyorum. Doktor tavsiyesi ile ellerimi günde 20 kere yıkamaya çalışıyorum. Artık ben de herkes gibi selamlaşırken, yumruk sıkarak böyle merhabalaşıyorum.” dedi..

 

Meryem Uzerli: “Kızım Lara Bir Erkek Yada Kız Kardeş İstiyor”

Gzatecilerin; “Özel hayatınız nasıl gidiyor?” sorusu üzerine guzel oyuncu, “Hani bir şarkı vardı ya… ‘Ben yalnızım. Ben yalnızım. Yalnızım’...“Yalnızım ama bu durumdan şikayetçi değilim. Özel hayatımda kızımla ilgileniyorum. Bundan da şikayetçi değilim ama Lara, bazen erkek bazen de bir kız kardeş istiyor, Allah nasip ederse sağlıklı çocuklarım olsun isterim” cümleleriyle yanıtladı..

Meryem Uzerli ile ilgili görsel sonucu

 

“Benim Çocuğum Babasız Büyüdü”

Meryem Uzerl çalışan kadınların gücünden de bahsederek, “Siz de çalışan bir kadınsınız. Çocuğunuzun babası size ve kızına destek oluyor mu?” sorusunu da cevapladı..

“Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok. Bir çocuk babasıyla büyüyünce daha farklı oluyor ama benim çocuğum babasız büyüdü.”

Meryem Uzerli ile ilgili görsel sonucu

 

Meryem Uzerli: “Çocuğumun Babasıyla Hiçbir Bağlantısı Yok”

Ünlü oyuncu, kızı Lara’nın babası olan Can Ateş ile 1,5 yıl aşk yaşamış olup ünlü çift 2013’te yollarını ayırmışlardı. Magazin gazetecilerinin,  “Kızınız babasını soruyor mu?” sorusu üzerine de Meryem Uzerli, “Çocuğumun babasıyla hiçbir bağlantısı kalmamıştır” sözleriyle çok özel bir açıklamaya imza attı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler