Ana SayfaÜnlülerBerkay Kırık Koluna Rağmen Sahneye Çıktı

İlgili Postlar

Berkay Kırık Koluna Rağmen Sahneye Çıktı

Geçtiğimiz günlerde arkadaşları ile halı saha maçı yapan ve talihsiz bir şekilde kolunu kıran Berkay Kırık Koluna Rağmen Sahneye Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir mekanda kırık kolu ile görüntülenen Berkay, halı sahada görünmez bir kaza yaşayarak kolunun kırıldığını söyledi. Berkay şu açıklamada bulundu:

Görünmez kaza maç yaparken düşünce kolumu kırdım, Allah beterinden korusun. Bir süre alçı kolumda kalacak. Dirseğime yakın bir yerde kırık var, ameliyat söz konusu değil. Bu durum sahneye çıkmama mani olmaz tabii böyle de şarkı söyleyebilirim. Futboldan vazgeçilmez maçlara ölümüne devam.

Berkay Şahin Kolunu mu Kırdı?

Berkay Şahin Kimdir?

Berkay Kırık Koluna Rağmen Sahneye Çıktı

Şarkıcı Berkay, alçılı kolu ile önceki gece Hollanda’da konser verdi. Biletlerin günler öncesinden tükendiği gecede alçılı kolu ile ilk kez sahneye adım atan Berkay, şarkıları ile hayranlarını mest etti.

Geçmişten bugüne kadar hit olmuş şarkılarını seslendiren Berkay, seyircinin bu güzel tepkisinin kolunun ağrısına adeta ilaç niteliğinde olduğunu belirtti. Gece boyunca dansçıları ve orkestrasıyla iki saat kaldığı sahne de unutulmaz bir konsere imza attı.

Berkay Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler