Ana SayfaÜnlülerBerkay Şahin Kolunu mu Kırdı?

İlgili Postlar

Berkay Şahin Kolunu mu Kırdı?

Son dönemlerde futbolcu Arda Turan ile davalık olmasıyla gündemdeki yerini koruyan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, verdiği konserlerle gündeme oturmuştu. Halı saha maçında kolunu kıran ünlü popçu Berkay Şahin, talihsiz kaza sonrası Nişantaşı’nda ilk kez objektiflere yansıdı.

Berkay Şahin Kimdir?

Berkay Şahin, Hayranlarının Önünde Yemin Etti

Berkay Şahin: Görünmez Kaza!

Nişantaşı’ndaki bir mekanda kırık koluyla objektiflere yansıyan şarkıcı, yıllardır arkadaş grubuyla her pazartesi halı saha maçı yaptıklarını ve düşerek kolunu kırdığını söyledi. Sağ kolunun daha önce de kırıldığını geçici alçının birkaç hafta kalacağını belirten şarkıcı Berkay “Görünmez kaza maç yaparken düşünce kolumu kırdım, Allah beterinden korusun. Bir süre alçı kolumda kalacak. Dirseğime yakın bir yerde kırık var, ameliyat söz konusu değil. Bu durum sahneye çıkmama mani olmaz tabii böyle de şarkı söyleyebilirim. Futboldan vazgeçilmez maçlara ölümüne devam” diye konuştu.

Berkay Şahin Kolunu mu Kırdı?

Son dönemlerde futbolcu Arda Turan ile davalık olmasıyla gündemdeki yerini koruyan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, verdiği konserlerle gündeme oturmuştu. Halı saha maçında kolunu kıran ünlü popçu Berkay Şahin, talihsiz kaza sonrası Nişantaşı’nda ilk kez objektiflere yansıdı.  Berkay “Görünmez kaza maç yaparken düşünce kolumu kırdım, Allah beterinden korusun. Bir süre alçı kolumda kalacak. Dirseğime yakın bir yerde kırık var, ameliyat söz konusu değil. Bu durum sahneye çıkmama mani olmaz tabii böyle de şarkı söyleyebilirim. Futboldan vazgeçilmez maçlara ölümüne devam” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler