Ana SayfaÜnlülerBerkay Şahin, Hayranlarının Önünde Yemin Etti

İlgili Postlar

Berkay Şahin, Hayranlarının Önünde Yemin Etti

Son dönemlerde futbolcu Arda Turan ile davalık olmasıyla gündemdeki yerini koruyan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, verdiği konser esnasında sevenlerinin önünde yemin etti. Ünlü şarkıcı neden yemin etti? Detaylar Haberimizde..

Berkay Şahin’den Doğum Gününde Geldi Savunmasına Sert Yanıt

Berkay Şahin, Hayranlarının Önünde Yemin Etti

Son dönemdeki haberlerinde duruşmadaki beyanıyla aylık kazancının  bin TL olduğunu söylemesi ile sosyal medyada bir hayli ses getiren ünlü şarkıcı Berkay Şahin eşi Özlem Ada Şahin’e taciz iddiası ve kendisini darp ettiği iddiasıyla fulbolcu Arda Turanla aralarındaki olan dava duruşması dün görüldü.

Arda Turan kimdir?

Yankı getiren aylık kazancı hakkındaki haberlerine de açıklamaya çalışan şarkıcı Berkay Şahin verdiği konserde  yaşamış olduğu stresli olaylardan sonra, hayranlarıyla moral depolamaya çalıştı. Haliç Kongre Merkezindeki bir organizasyon sayesinde konser veren ünlü şarkıcı Berkay Şahin, hayranları karşısına çıkınca bir hayli duygulandığı gözlemlendi.

Özlem Katipoğlu kimdir?

ozlem-ada-sahın-kimdir

Berkay Şahin: “Kızımın Yüzünü Yere Düşürecek Bir Şey Yapmayacağıma Şerefim Üzerine Yemin Ederim”

Konserde sevenlerine hitaben konuşan şarkıcı Berkay, “Bu yağmurlu havada beni yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ederim. Sizler sayesinde daha güçlüyüm, iyi ki varsınız. Bundan sonrası yaşayacağım her günde, kızımın yüzünü yere düşürecek bir şey yapmayacağıma şerefim üzerine yemin ederim” ifadelerini kullandı.

Berkay Şahin kimdir?

Son zamanlarda yaşadığı sıkıntılı günlerini arkasında bırakmak istediğini açıkca anlatmak isteyen ünlü şarkıcı sözlerini,  “Kendi kendime ‘konuşma, şarkını söyle ve git’ diyorum, ama gönül el vermiyor. Burada gördüğüm sizlere ve sahneye ihtiyacım vardı. Uzun uzun konuşmak istemiyorum, konuşacak bir şey yok. Her şey ortada ama şunu net olarak söylemek istiyorum. Bu hayatta herkesten vazgeçiyorsunuz, ama evladınızdan vazgeçemiyorsunuz”cümleleriyle tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler