Ana SayfaÜnlülerDoğuş : Eşim Beni İkna Etti

İlgili Postlar

Doğuş : Eşim Beni İkna Etti

2014 yılının Kasım ayında Xosqedem Hidayetqizi ile hayatını birleştiren şarkıcı Doğuş eşi ve çocuklarıyla Bebek’te parkta yürüyüş yaparken görüntülendi. Doğuş ilk evliliğini 2006 yılında  Serdar Uygun’un kızı Şeyma Uygun ile yapmış ve bu evlilik 3 yıl sürmüştü.

Doğuş kimdir?

Bu İğrenç Dünyaya Evlat Getirmek Zor Bir İşti

Savaş Muhabiri, gazeteci, sunucu, televizyoncu ve  yapımcı olan Azeri Xosqedem Hidayetqizi ile evlenen Doğuş Bebek’te eşi ve çocukları ile yürüyüş yaparen görüntülendi ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. İkiz çocuk sahibi olan ve evlendikten sonra sakin bir yaşam süren Doğuş ;

‘Ben baba olmayı eskiden çok istiyordum ama sonradan istememeye başladım çünkü bu iğrenç dünyaya evlat getirmek zor bir işti. Şükürler olsun aslan gibi bir eşim oldu ve o beni ikna etti’ dedi. Bu sene tatil yapmadıklarını dile getire Doğuş ‘Çocuklarla bol bol hava alıyoruz’ dedi.

Doğuş estetik mi yaptırdı? Sonunda açıkladı!

Doğuş son albümü hakkında ‘Albüm güzel gidiyor. Pandemi olmasına rağmen iş de alabiliyorum. Eylül sonuna kadar 6 iş aldım, bakalım’ ifadelerini kullandı.

Evlenmeden önce çocuk sahibi olmak istediğini sık sık dile getiren şarkıcıya muhabirler babalık duygusunun nasıl bir duygu olduğunu sordular. Doğuş ; ‘Ben baba olmayı eskiden çok istiyordum ama sonradan istememeye başladım çünkü bu iğrenç dünyaya evlat getirmek zor bir işti. Şükürler olsun aslan gibi bir eşim oldu ve o beni ikna etti’ diyerek cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler