Ana SayfaÜnlülerDoğuş estetik mi yaptırdı? Sonunda açıkladı!

İlgili Postlar

Doğuş estetik mi yaptırdı? Sonunda açıkladı!

Estetik yaptırdığı iddiaları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Doğuş, sessizliğini bozdu. Şarkıcı Doğuş, ‘estetik yaptırdı’ iddialarına yanıt verdi. İşte Doğuş’un estetik açıklaması…

Doğuş’tan sert tepki: Ben şarkıcı değil, sanatçıyım!

Doğuş estetik iddialarına isyan etti

Şarkıları ve sesi ile müzik dünyasının en önemli isimlerinden sevilen şarkıcı Doğuş, son zamanlarda estetik yaptırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Doğuş’un ortaya çıkan bir fotoğrafı, estetik iddialarını da beraberinde getirmişti.

Doğuş kimdir?

İşte Doğuş’un estetik iddialarına neden olan o fotoğrafı:

Doğuş’tan estetik açıklaması

Ünlü şarkıcı Doğuş, estetik yaptırdığı yönünde gündeme gelen iddialar karşısında sonunda sessizliğini bozdu. Sosyal medyada çektiği bir videoyu yayınlayan Doğuş, “Arkadaşlar estetik yaptırdı yaptırmadı salak salak saçma sapan şeyler var ortada onu ben bir söyleyeyim. Gördüğünüz gibi bir estetiğim herhangi bir şeyim yok makyajım var. Bir sinema filmi çekiyorum. Sevgiler Saygılar.” ifadelerini kullandı.

Doğuş’un gözleri sürmeli mi?

Doğuş, yayınladığı videoda yıllardır sık sık gündeme gelen gözlerine sürme çektiği iddiası hakkında da konuştu ve “Bu soruyu sık sık duyuyorum ama sürme sürdüğüm falan yok. Benimki doğuştan olan bir şey.” dedi.

Ne şarkıcısı, sanatçıyız biz

Doğuş, son olarak konuk olarak katıldığı programda ekrana ‘Şarkıcı Doğuş’ olarak yazılmasına kızarak yapımcıya “Bilal ne şarkıcısı. Ben pek çok isme şarkı vermiş insanım. Sanatçıyız biz.” şeklinde uyarıda bulunması ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler