Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Kızı Hira'ya Öğretmen Tuttu

İlgili Postlar

Demet Akalın Kızı Hira’ya Öğretmen Tuttu

Şarkıcı Demet Akalın kızı Hira’ya öğretmen tuttu. Demet Akalın ve Alişan birlikte sundukları Star TV’de yayınlanan Demet Akalın ve Alişan ile Sabah Sabah programının bitiminden sonra Etiler’de bir restoranda yedikleri yemeğin ardından restoran çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Her söylediği gündem olan Demet Akalın yine dikkat çeken açıklamalar yaptı. Röportajın detayları haberimizde..

Demet Akalın kimdir?

Alişan kimdir?

Sigortalı, Maaşlı Hoca Tutmak Zorunda Kaldım

Restoran çıkışında görüntülenen Demet Akalın canlı yayın çıkışı olağan haftalık yemeklerini yediklerini söyledi. Okulların açılıp açılmaması konusunda sosyal medyada yazdıkları dikkat çeken Demet Akalın yine bombayı patlattı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Demet Akalın Hira’nın okulu konusunda şunları söyledi ;

‘Şimdilik online eğitim var mecburen biz sitede oturanlar toplanıp öğretmen tutacaktık ama herkes taşındı ben de kendim sigortalı, maaşlı hoca tutmak zorunda kaldım. Şikayetçi değilim şuanda ama ilerleyen dakikalarda bilmiyorum ne olacak?’

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un kızı Ayşe’yi pandemi nedeniyle okula göndermek istemediği hatırlatılması üzerine ‘Okula göndermemek olmaz, eğitim mecburi. Bizim sitede devlet okulu olsa ben Hira’yı devlet okuluna yollayacağım’ demişti.

Alişan: Ek Bir İş Yapmayı Düşünüyorum

Geçtiğimiz günlerde ikinci bebeklerinin kız olacağı haberini sunduğu sabah programında sevenleriyle paylaşan Alişan ‘Şu an kız odası yapıyorum. Masraf büyüdü. Sabahları program yapıp, öğleden sonra ek bir iş yapmayı düşünüyorum’ diyerek espri yaptı.

Geçtiğimiz günlerde kızının ismi için ‘Plaka bozmak istemiyorum’ esprisi yapan Alişan, konunun yanlış anlaşıldığını ve bu konuda haksız yere linç yediğini belirtti.

Alişan ; ‘Ya öyle bir espri yaptım. Hakikaten bu sosyal medyada çok geri zekalı var’ dedi.

Demet Akalın’ı Dinlemeye Giden Alişan, Gelen Hesaba Dondu Kaldı!..

Gülşen ve Edis’in yeni çıkan şarkıları “Nirvana”  hakkında konuşan ikiliden Demet Akalın, “Ben şarkıyı beğendim” dedi.

Demet Akalın, gazetecilerin “Sinan Akçıl şarkıyı beğenmemiş” sözlerine, “Sinan önüne gelene sallıyor bu aralar” diyerek yanıt verdi. Alişan ise “Sinan 3 aydır göbeğini içine çekerek dolaştığı için…” sözleriyle Demet Akalın’ı güldürdü.

Demet Akalın ve Alişan röportaj bitiminde araçlarına binerek, oradan uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler