Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler'den Kilo Açıklaması

İlgili Postlar

Eser Yenenler’den Kilo Açıklaması

Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler önceki gün bir balıkçıdan çıkarken görüntülendiler ve gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Eser Yenenler’den kilo açıklaması geldi.

Eser Yenenler kimdir?

Berfu Yenenler kimdir?

Eser Yenenler’den Kilo Açıklaması : 15 Kilo Verdim, 15 Kilo Daha Vereceğim

Spor ve diyet ile 90 günde zayıflamayı hedefleyen Eser Yenenler;

‘Bugün diyet günümdü. Yemekte börülce, pilaki, salata, peynir, domates vardı. Hedefte bir 15 kilo daha vermek var. Çok kilo almışım. İki aydır aşırı diyet yapıyorum. Hafif normalime döndüm. Şimdi kilo vermeye başlayacağım. 15 verdim 15 kilo daha vermeyi düşünüyorum’ dedi.

Sevilen oyuncu ameliyat ile kilo vermeyi düşünüyor musunuz sorusuna ; ‘Ameliyat olmayı düşündüm. Sonra kendine son bir şans vermeyi denedim. Eşimle ameliyat meselesine aklım yatmadı. ‘Böyle yapabiliriz’ dedik, inandık’ diye cevap verdi.

Berfu Yenenler ise Eser ‘çok iradeli azimli, başaracağına inanıyorum’ diyerek eşine destek oldu.

Pandemi sürecini şehirden uzak, orman içinde bir evde geçirdiklerini anlatan Yenenler, “Orada vaktimi spor yaparak ve oğlumla geçirdim. Çocukla muhabbete başladım. Daha anne, baba demedi ama bir ara ‘Anni’ dedi. Bugün de ilk defa yemek yemek için evden çıktım. Hep evdeyiz. İkinci dalga meselesinden de tırsıyoruz. O yüzden önlemlerimizi aldık. Çocuk daha küçük. O yüzden hiçbir riske girmek istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Eser Yenenler’in Eşi Berfu Yenenler Gece Yarısı Hastanelik Oldu..

Oğuzhan’la Görüşmeyi Planlamıyorum

Dostları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un pandemiye rağmen Çeşme’de tatilde olduklarının söylenmesi üzerine Eser Yenenler;

‘Onlar orada çok dikkatli davranıyorlar. Önlemlerini aldıklarını söylüyorlar. Yoksa görüşmeyiz. Oğuzhan dönmüş galiba ama 14 gün görüşmeyi planlamıyorum. Onu karantinada tutacağım. Kimseyle de görüşmedik. Yabani olduk, korkuyoruz. Herkes tatilde bizim de canımız çekiyor’ diye konuştu.

Beyaz Show Başlarsa Çok Güzel Olur

Beyazıt Öztürk’ün sevilen programı Beyaz Show’un, TV 8 ekranlarında yeniden seyircinin karşısına çıkacağı iddia edilmişti. TV 8 de Eser Yenenler Show’u hazırlayıp sunan Eser Yenenler, bunun hatırlatılması üzerine sevinçle karşıladığı söyledi. Yenenler, “Başlarsa çok güzel olur. Beraber yaparız. İnşallah başlar ama O Ses Türkiye varken başlayacağını düşünmüyorum. Ocak’tan sonra yapar ve müthiş olur diye düşünüyorum. Tatlı rekabet, paslaşma da olur” diyerek sözlerini bitirdi ve eşi ile arabasına binerek uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler