Ana SayfaÜnlülerMelis Sezen "Aşkın Gözü Kördür"

İlgili Postlar

Melis Sezen “Aşkın Gözü Kördür”

Son dönemde Sadakatsiz dizisi ile gündemde olan Melis Sezen All Dergisi’ne konuştu. Genç oyuncu “Aşkın gözü kördür. Ama neyse ki aşkın belli bir süresi var. Gözler er ya da geç açılıyor”  dedi. Röportajın detayları haberimizin devamında…

Melis Sezen kimdir?

Melis Sezen “Artık Kimse Aşık Olmuyor”

“Aşkın gözü kördür” derler, bu söze inanır mısın? sorusuna genç oyuncu;

– Maalesef öyledir. İnanırım. Ama neyse ki aşkın belli bir süresi var. Gözler er ya da geç açılıyor.

 Peki aşk her şeyi affeder mi sence?

– Aşk her şeyi affetmez ama sevgi çok daha yapıcı bir duygu bence. Emek ile sevgi bir araya gelince affetmek de daha olası hale geliyor.

Birbirine değer veren, sabır gösteren çiftlerin sayısı giderek azalıyor sanki. Sen nasıl yorumluyorsun bunu?

– Geçen gün şöyle bir şey okudum: “Arkadaşlar âşık olmanın modası geçti sanırım. Artık kimse âşık olmuyor.” Çok güldüm. Bence o kadar doğru ki! Maalesef tam bir tüketim toplumuna dönüşmüş durumdayız. Kimse kimseye emek vermekle vakit kaybetmek istemiyor. Artık kimse kimseyi gerçekten dinlemiyor bile. Çok üzücü. Bazen başka devrin insanıymış gibi hissediyorum kendimi.

Sadakatsiz 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yla Tekrar Barışmak Mı İstiyor?

Derin Duygularıyla Hareket Eden Bir Genç Kız

Melis Sezen daha önce verdiği bir röportajda “Derin sıradan bir karakter olarak karşımıza çıkıyordu, ta ki özel hayatını öğreninceye kadar… Volkan ile ilişkisini senaryoda ilk okuduğunuzda ne düşündünüz?” sorusuna;

– Öncelikle hiçbir karakterin sıradan olduğunu düşünmüyorum. Derin’in Volkan’la ilişkisini ilk okuduğumda tokat gibi çarpan şey, tabii ki durumun ne kadar yanlış olduğu.Fakat bu maalesef hayatta çok karşılaştığımız bir durum. Benim için bu noktada en önemli şey Derin’in çıkış noktasıydı. Yani Derin bu hikayedeki ikinci kadın, ama çoğu senaryoda gördüğümüz ve maalesef ki tabulaşmış kötü, para için entrika kuran bir kadın değil. Aksine yanlış kişiye aşık olmuş, hiç tahmin etmediği bir şekilde hamile kalmış biri. Henüz 24 yaşında, öyle toy ki mantığıyla değil tamamen duygularıyla hareket eden bir genç kız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler