Ana SayfaÜnlülerKurtlar Vadisi Dizisine Sürpriz Transfer: “Polat’ın Oğlu”nu Bakın Kim Oynayacak...

İlgili Postlar

Kurtlar Vadisi Dizisine Sürpriz Transfer: “Polat’ın Oğlu”nu Bakın Kim Oynayacak…

Her dönemin en popüler dizilerinde olan Kurtlar Vadisi ünlü oyuncu kadrosuna sürpriz bir transfer gerçekleşti. Yetenekli oyuncu Kurtlar Vadisi Dizisi kadrosuna girdi! Polat’ın Oğlu”nu Bakın Kim Oynayacak. İşte Detaylar…

Kurtlar Vadisi Dizisine Sürpriz Transfer: “Polat’ın Oğlu”nu Bakın Kim Oynayacak…

Genç oyuncu Resul Doğan’ın, Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde yer alacağı dedikodusu kulislerde konuşulmaya başladı. Ekranların en başarılı yapımları içinde olan Kurtlar Vadisi dizisinin, “Kaos” adıyla televizyona geri döneceği geçtiğimiz haftalarda ilan edilmiş ve dizinin ilk fragmanının, oyuncu Necati Şaşmaz’ın önümüzdeki 20 Mart tarihinde katılacağı “Beyaz Show” programında görüntüleneceği öne sürülmüştü. Oyuncu Necati Şaşmaz’ın konu hakkında henüz bir açıklaması yokken, Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili sürpriz bir haber daha geldi!

“Polat’ın Birden Ortaya Çıkan Oğlu” Rolü Onun!

Adanalı adlı dizide oynadıktan sonra Cumali Ceber 2, Enes Batur: Gerçek Kahraman gibi pek çok projelerde ön rollerde yer alan genç oyuncu Resul Doğan, kulislerde konuşulan söylentiye göre Kurtlar Vadisi Kaos için oyuncu kadrosuna seçildi! Yetenekli oyuncunun yine ortaya atılan iddialara göre “Polat’ın birden ortaya çıkan oğlu” rolüne hayat vereceği belirtildi.

Kurtlar Vadisi Kaos Dünyanın Her Yerinde!…

Haber Anadolu Ajansı ile yaptığı son röportajında anlatan usta oyuncu Necati Şaşmaz, dizi Kurtlar Vadisi Kaos ‘un set çekimlerinin yalnızca Türkiye değil, Myanmar da dahil olmak üzere pek çok ülkede yapılacağını açıklamıştı.

Resul Doğan: “İlk Defa Yurtdışına Çıktım.” 

Geçtiğimiz haftalarda Dubai’ye gittiği belirtilen ve “İlk defa yurtdışına çıktım.” mesajıyla Dubai’den bir çok kareler yayımlayan Resul Doğan’ın Dubai’ye gitme nedeninin, Kurtlar Vadisi Kaos ‘un yurt dışında çekilmlerinin olan bölümleriyle ilgili olduğu tahmin ediliyor.

Genç Oyuncu Resul Doğan, 2019 senesinde yapılan tören ile Türkiye Vizyon Ödülü’nü almaya hak kazanmıştı…

Resul Doğan Kimdir?

Kurtlar Vadisi Kaos Resul Doğan
Kurtlar Vadisi Kaos Resul Doğan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler