Ana SayfaKimdirResul Doğan Kimdir?

İlgili Postlar

Resul Doğan Kimdir?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin kadrosunda yer alacağı dilden dile konuşulan genç yetenek Resul Doğan Kimdir? Resul Doğan Kaç Yaşında? Resul Doğan Ne Zaman Doğdu? Resul Doğan Nerede Doğdu? Resul Doğan Aslen Nereli? Resul Doğan Hangi Burç? Resul Doğan hakkında merak ettiğiniz her şey Kimdir yazımızda. İşte Resul Doğan…

Resul Doğan Kaç Yaşında? Resul Doğan Ne Zaman Doğdu? Resul Doğan Nerede Doğdu? 

18 Temmuz 2001 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Resul Doğan, 20 yaşındadır.

Resul Doğan Aslen Nereli? Resul Doğan Hangi Burç?

Aslen Gümüşhaneli olarak bilinen Resul Doğan, Yengeç burcudur.

Resul Doğan Kimdir?

Yaşamını istanbulda ailesi ile birlikte sürdürmekte olan Resul Doğan, Lise Öğrenimini İstanbul’da ki bir lisede bilişim teknolojileri bölümünü okuyarak tamamladı. Çocukluğundan bu yana teknoloji, bilgisayar ve oyunculuk alanlarında kendini geliştirmeye hevesli olan Resul Doğan, genç yaşında pek çok başarıya da imzasını atmıştır.

Çocuk olduğu dönemlerde popüler dizi Adanalı’ da figüran oyuncu olarak görev alan Resul Doğan, sonrasında kendini bilgisayara ve teknolojiye adadı. Sosyal medya platformunda teknolojik alanda insanların kendilerini geliştirebileceği videolar çekmeye ve paylaşımlar yapmaya başlayan Resul Doğan, 2017′ de Türkiye’de ve dünyada gerçekleşmemiş bir işe imza atarak ‘Magazin Tube’ isimli sosyal medya haberlerini yayımlayan bir siteyi ve ‘Magazin Tube’  un Instagram sayfasını kurmuştur. Oluşturduğu site 3 sene içinde sosyal medyada başarılı bir ivmeye ulaşmıştır.

Kurucusu olduğu site aylık olarak ortalama 95 milyon görüntülenmeye ulaşırken aldığı başarının sonrasında Youtuber Halil SÖYLETMEZ’in 2018 senesinde çıkardığı Cumali Ceber 2 sinema filmiyle beyaz perdeye ilk defa adımını attı.

Hemen sonrasında ise ünlü sosyal medyada youtuber Enes BATUR’un dikkatini çekerek Enes Batur Gerçek Kahramanlar (Sinema Filmi) isimli filminde kendi karakterini yansıtarak rol oynadı. Resul Doğan pek çok işadamı ve siyasetçi tarafından iş teklifi almıştır ancak hiçbirini kabul etmeyerek herkesi şaşkına çeviriyor.

Ayrıca Resul Doğan, 2019 senesinde gerçekleştirilen tören ile Türkiye Vizyon Ödülü’ne layık görülmüştü.

Resul Doğan ‘ın Yer Aldığı Projeler;

  • Enes Batur Gerçek Kahramanlar (Sinema Filmi)
  • Cumali Ceber 2 – 2018 (Sinema Filmi)
  • Adanalı (Dizi)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler