Ana SayfaDizilerKuruluş Osman Dizisine Oyuncu Transferi!

İlgili Postlar

Kuruluş Osman Dizisine Oyuncu Transferi!

Reyting rekortmeni dizi Kuruluş Osman ’ın oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncu katılıyor. Ünlü oyuncular 48’inci bölümünde ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Detaylar haberimizin devamında…

İki Yeni Oyuncu Transferi

‘Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncu katılıyor. Ünlü oyuncular Teoman Kumbaracıbaşı ve Uğur Biçer, dizinin çarşamba akşamı ekrana gelecek 48’inci bölümünde ilk kez seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin 48’inci bölümünde kadroya katılan Teoman Kumbaracıbaşı, Osman Bey’in yeni belalısı olacak efsanevi Moğol komutanı Kara Şaman Togay karakterine hayat verecek.

En son Savaşçı dizisinde Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterine hayat veren Uğur Biçer 2021 yılına Kuruluş Osman ile başlıyor. Biçer ise ünlü Moğol savaşçısı Böke karakterine hayat verecek.

Kuruluş Osman’ın Sürpriz Usta Oyuncu Transferi!

Moğolların uç bölgesine dönüşü, ‘Kuruluş Osman’da güç dengelerini alt üst edecek. Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Kuruluş Osman Dizisinde Son Bölümde Yaşananlar

Çömlekçi İdris’in obadaki hainlerin ismini veremeden infaz edilmesinin ardından hainleri ortaya çıkarmak için harekete geçen Osman Bey, Nikola’nın Konstantinopolis’e çağırıldığı bilgisi alır. Nikola’yı ele geçirmek için bir baskın planlayan ve savaş hazırlıklarına başlayan Osman Bey, bu kez avını elinden kaçırmamaya kararlıdır. Papa’nın ajanları Melik ve Süleyman bu istihbaratın Osman Bey’e ulaştığının bilgisini verince, Nikola, Osman Bey’i ters köşeye yatırmak için plan kurar.

Targun’un ölümünün ardından Kumanların lideri haline gelen Göktuğ, kutsal emanetleri Nikola’ya götürerek onun güvenini kazanmaya çalışır. Çömlekçi İdris’in ölümünün ardından güvende olduğunu düşünen Dündar Bey yeni bir ittifak arayışına girer. Alpleriyle birlikte uç bölgesine gelen ve obası için yeni bir yurt bulmak için çalışan Malhun Hatun’a Osman Bey’in ilgisi Bala Hatun’u rahatsız eder. Malhun Hatun’un bey kızı tavrı Bala Hatun’la arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden olur.

Osman Bey, Nikola’yı alt edebilmek için nasıl bir taktik kuracak? Nikola, Osman Bey’i tuzağa düşürebilecek mi? Bizans kuvvetleri ve Kayı alpleri arasındaki müthiş savaşın galibi kim olacak? Göktuğ, Nikola’nın güvenini kazanabilecek mi? Dündar Bey, yeni ittifakında aradığını bulabilecek mi? Malhun Hatun planlarını gerçekleştirebilecek mi? Malhun Hatun ve Bala Hatun arasında neler yaşanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler