Ana SayfaDizilerAkrep 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Merve Annesini Evden İterek Kovuyor!

İlgili Postlar

Akrep 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Merve Annesini Evden İterek Kovuyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Akrep, 14. yeni bölümüyle 11 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ferda, ölmek üzereyken bulunup hastaneye kaldırılır. Ayşem, bunu Perihan’ın yapmak istediğini düşünür. Ferda, Ahmet’in kendisini öldürmek istediğini öğrenir. Ayşem, Ferde ile Aras’ı az bir cezayla hapisten kurtarmayı başarır. Akrep 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Merve, annesini evden iterek kovuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Merve Annesini Evden İterek Kovuyor!

Akrep 14. bölüm 1. fragmanında; Ahmet, Fikret’en hisselerini kendisine satmasını istiyor. Ferda, Merve’yle konuşmaya gidiyor. Fikret Ferda’ya, yeni zengin sevgilisinden kızına bahsedip bahsetmediğini soruyor. Bunu öğrenen Merve, annesini itip yere düşürüyor ve hemen oradan gitmesini istiyor. Ferda, kızının bu yaptığına çok üzülüyor.

İşte Akrep 14. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferda, öleceğini anlayıp kendisini boğan kişiye, kimin kendisini öldürmek istediğini sorar. Oda, Ahmet’in selamı olduğunu söyler. Kadın, Ferda’yı öldü diye bırakıp kaçar. Başka bir mahkum, Ferda’yı bulup gardiyanlara haber verir.

Ayşem, Perihan’ın yanına konuşmak için gider. O sırada, Ferda’nın hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Merve de, Ayşem’le gitmek isteyince Perihan, onları hastaneye götürür. Merve, annesinin yanına gidip onun nasıl olduğunu görür. Ferda, kendisini annesinin öldürmek istediğini söyler.

Merve, buna inanmaz. Ayşem ise, inanıp Perihan hakkında suç duyurusunda bulunur. Ferda, hapishaneye dönüp kendisine bunu yapan kadını sıkıştırır ve Ahmet’in kendisini öldürmek istediğini öğrenir. Daha sonra onunla telefonda konuşur. Ahmet, Ferda’ya kendisinden habersiz bebeğini aldırdığı için kendisine bir can borcu olduğunu söyler.

Ferda’da, bebeğinin yaşadığını ancak, onun nerede olduğunu asla öğrenemeyeceğini söyler. Ayşem’in savunmasıyla Aras ile Ferda, az bir cezayla hapisten kurtulur. Perihan, hakkındaki suç duyurusunu da geri alır. Perihan, Ferda ile Aras’ın az bir cezayla kurtulmasına çok üzülür.

Aras, bir iş bulup çalışmaya başlar. Ferda, Ayşem’in kızı olduğunu bildiğini öğrenir ve ona, neden onu bırakmak zorunda kaldığını anlatır. Ayşem, Ferda hapisteyken evinin kirasını öder ve o çıkınca evinin anahtarını verip evine gidebileceğini söyler. Bu arada Duru, bebeğini doğurur. Ece’yi de yanına alır.

Şahin ile İpek, eve dönerler. Ama İpek, evde dışlanır ve hep yalnız kalır. Merve, anneannesinin şirketinde çalışmaya başlar. İpek ile Şahin’in araları bozulmaya başlar. Ferda, evinin yolunu tutar. Kapıda bir araba görür. Ahmet’de, evinin önünde kendisini beklediğini görür.

Akrep 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ahmet Ferda’yı Bulup Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler