Ana SayfaDizilerAkrep 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ahmet Ferda'yı Bulup Karşısına Çıkıyor!

İlgili Postlar

Akrep 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ahmet Ferda’yı Bulup Karşısına Çıkıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Akrep, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferda, ölmek üzereyken bulunup hastaneye kaldırılıyor. Ayşem, bunu Perihan’ın yapmak istediğini düşünüyor. Ferda, Ahmet’in kendisini öldürmek istediğini öğreniyor. Ayşem, Ferde ile Aras’ı az bir cezayla hapisten kurtarmayı başarıyor. Ahmet, Ferda’yı bulup karşısına çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ahmet Ferda’yı Bulup Karşısına Çıkıyor!

Akrep 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ferda, öleceğini anlayıp kendisini boğan kişiye, kimin kendisini öldürmek istediğini soruyor. Oda, Ahmet’in selamı olduğunu söylüyor. Kadın, Ferda’yı öldü diye bırakıp kaçıyor. Başka bir mahkum, Ferda’yı bulup gardiyanlara haber veriyor.

AKREP 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşem, Perihan’ın yanına konuşmak için gidiyor. O sırada, Ferda’nın hastaneye kaldırıldığını öğreniyor. Merve de, Ayşem’le gitmek isteyince Perihan, onları hastaneye götürüyor. Merve, annesinin yanına gidip onun nasıl olduğunu görüyor. Ferda, kendisini annesinin öldürmek istediğini söylüyor.

Merve, buna inanmıyor. Ayşem ise, inanıp Perihan hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Ferda, hapishaneye dönüp kendisine bunu yapan kadını sıkıştırıyor ve Ahmet’in kendisini öldürmek istediğini öğreniyor. Daha sonra onunla telefonda konuşuyor. Ahmet, Ferda’ya kendisinden habersiz bebeğini aldırdığı için kendisine bir can borcu olduğunu söylüyor.

Ferda’da, bebeğinin yaşadığını ancak, onun nerede olduğunu asla öğrenemeyeceğini söylüyor. Ayşem’in savunmasıyla Aras ile Ferda, az bir cezayla hapisten kurtuluyor. Perihan, hakkındaki suç duyurusunu da geri alıyor. Perihan, Ferda ile Aras’ın az bir cezayla kurtulmasına çok üzülüyor.

Aras, bir iş bulup çalışmaya başlıyor. Ferda, Ayşem’in kızı olduğunu bildiğini öğreniyor ve ona, neden onu bırakmak zorunda kaldığını anlatıyor. Ayşem, Ferda hapisteyken evinin kirasını ödüyor ve o çıkınca evinin anahtarını verip evine gidebileceğini söylüyor. Bu arada Duru, bebeğini doğuruyor. Ece’yi de yanına alıyor.

Şahin ile İpek, eve dönüyorlar. Ama İpek, evde dışlanıyor ve hep yalnız kalıyor. Merve, anneannesinin şirketinde çalışmaya başlıyor. İpek ile Şahin’in araları bozulmaya başlıyor. Ferda, evinin yolunu tutuyor. Kapıda bir araba görüyor. Ahmet’de, evinin önünde kendisini beklediğini görüyor.

Akrep 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’ya Büyük Bir Savaş Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler