Ana SayfaDizilerAlev Alev 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Cemre'ye Yardım Edenleri Perişan...

İlgili Postlar

Alev Alev 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Cemre’ye Yardım Edenleri Perişan Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tomris, Cemre’nin Güneş’in velayetini almasının şerefine bir kutlama düzenliyor. Çelebi, Cemre’nin çalıştığı restorandı yaktırıyor. Ozan’ın amcasıyla işbirliği yapıp, onun ceza almasına neden oluyor. Ömer, Ozan’ı kurtarmak için dükkanını satıyor. Ozan, annesinin evi sattığını öğreniyor. Tomris, Atlas’ı kaybetme noktasına geliyor. Çelebi, Cemre’ye yardım edenleri perişan ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Cemre’ye Yardım Edenleri Perişan Ediyor!

Alev Alev 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cemre, kendisini bekleyenlere müjdeyi veriyor. Tomris, bu sevinçli haberi kutlamak için bir davet düzenliyor. Oraya, Cemre’ye yardım eden kim varsa davet ediyor. Çelebi, Cemre’nin kendisine dönmesi için onun çevresindekileri hedef alıyor.

ALEV ALEV 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kutlama günü, restorandın yakıldığını öğreniyorlar. Tomris, Çelebi’ye yenilmeyeceklerini söyleyip onlara yeni bir dükkan ayarlıyor. Çelebi, Bülent’i bulup Atlas’ın velayetini almak için Tomris’i köşeye sıkıştırıyor. Tomris, Atlas’ı kaybetme durumuyla karşı karşıya kalıyor. Bunu öğrenen Cemre, gidip Çelebi’yle konuşuyor.

Çelebi, Cemre’nin üzerine saldırıyor ve ona kim yardım ettiyse bunun bedelini ödeyeceğini söylüyor. Güneş’in ilk okul günü pek iyi geçmiyor. Ama Ömer ile Ozan’ın desteğiyle okulunu kabul etmeye başlıyor. İskender, Çiçek’le konuştuktan sonra şikayetini geri alıp Ali’yi hapisten çıkarmak için harekete geçiyor.

Ozan’ın amcasını bulan Çelebi, inşaatta olanların suçunu ona attırıyor. Mahkemeye çıkan Ozan, 4 yıl ceza alıyor. Para karşılığı ise yüz yirmi bin lira tutuyor. Ömer, Ozan’ı kurtarmak için hemen dükkanını satıyor.

Ozan, buna karşı çıksa da Ömer’in ısrarıyla kabul ediyor. Amcası ise, annesiyle konuşmaya gidiyor. Onu evi satmaya ikna ediyor. Tomris, Bülent’le anlaşmak için onu bekliyor. Kapıda Bülent’in yanında Çelebi’yi görünce işlerin değiştiğini anlıyor. Çelebi, Tomris’i torununu bir daha göremeyeceğini söyleyip onu tehdit ediyor.

Çelebi, Cemre’yi arayıp ona, gidip Ozan’ın annesini teselli etmesi gerektiğin söylüyor. Cemre, onlara bir şey yaptığını anlayıp doğruca Ozan’ın evine koşuyor. Ozan, annesinin evi amcasına sattığını öğreniyor. Cemre, tüm bu felaketlerin sorumlusu olarak kendisini görüp perişan oluyor.

 Alev Alev 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre’nin Yakınlarını Hedef Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler