Ana SayfaDizilerSon Yaz 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Yağmur Akgün'e Sürpriz Yapıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 10. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Yağmur Akgün’e Sürpriz Yapıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 10. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selim, Akgün gözünü açana kadar başından ayrılmaz. Akgün, gözünü açınca Selim ona, neden kendisi için canını feda ettiğini soar. Oda, ona yakışmayacağını, onun doğru bildiğini yapan bir insan olduğunu, orada vicdanı rahat edemeyenlerin yatması gerektiğini söyler. Son Yaz 10. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Yağmur, Akgün’e sürpriz yapıyor.

Cuma Dizileri 2020

Yağmur Akgün’e Sürpriz Yapıyor!

Son Yaz 10. bölüm 2. ön izlemesinde; Yağmur, Akgün’ün evine gidiyor ve onun haklı olduğunu söyleyip ona sarılıyor. Ona, ondan nefret etmesi için neden o kadar zahmete girdiğini anlatmasını istiyor.

İşte Son Yaz 10. bölüm 2. ön izlemesi…

SON YAZ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Akgün, artık gitmeye karar verir ve Selim’e her şeyi itiraf ettiği bir mektup yazıp bırakır. Yağmur’a da, bir mektup bırakır. Selim, Ahmet’i takip ettirip muhbirin kim olduğunu bulmaya çalışır. Akgün, Ahmet’le buluştuğu sırada yakalanır.

Selim, muhbirin Akgün olduğunu öğrenir ve onu alıp emniyete götürür. Akgün, Selim’e ona bıraktığı mektubu okusaydı anlayacağını söyler. Ahmet, ayağından vurulur. Akgün, mahkemeye çıkar. Fatih, Selim’i işinden etmek için kendisini Birol’un adamlarına dövdürür.

Bu olaydan sonra Selim, baş savcı tarafından açığa alınır. Akgün, mahkemede serbest kalır. Selim’e, oyun oynandığını bilen Akgün, bunu ortaya çıkartmak için harekete geçer. Canan, Akgün’ün Yağmur’a bıraktığı mektubu yırtıp çöpe atar. Naz, mektubu birleştirip okur ve götürüp Yağmur’a verir.

Canan, zor günlerinde Selim’i yalnız bırakmaz. Sanki hiç ayrılmamışlar gibi ona destek olur. Naz, Erol ile buluşmaya bir mekana gider. Yağmur’da oraya gider. Akgün’le Yağmur orada karşılaşır. Birol’un adamları Akgün’e pusu kurar. Soner, hayatını kurtaran Akgün’ü onların elinden kurtarır.

Yağmur’la Akgün, sahilde karşılaşır. Akgün, Yağmur’a veda eder ve ona olanlardan çok üzgün olduğunu söyler. Yağmur onu anlar. İkili sarılıp veda ettiği sırada Selim gelir. Selim, henüz mektubu okumadığı için hala Akgün’e öfke duyar.

Sinirle Akgün’ün üzerine yürür. Halil, Selim’in ölüm emrini verir ve adamları Selim’i sahilde bulur. Akgün, hızla gelen aracın içindeki kişinin Selim’i öldüreceğini anlar. Hemen, Selim’i itip kendisi arabanın altında kalır. Selim, Akgün’ün kendisi için canını ortaya koyduğunu anlayıp yanına gider.

Son Yaz 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Selim Akgün’ün Konuşmasından Çok Etkileniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler