Ana SayfaDizilerYasak Elma 101. Bölüm Fragmanı Yayında! Ender Hasan Ali'ye Mahmut'u İşaret Ediyor!!

İlgili Postlar

Yasak Elma 101. Bölüm Fragmanı Yayında! Ender Hasan Ali’ye Mahmut’u İşaret Ediyor!!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 101. bölümüyle 8 mart pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şahika, şirkette kendisini başkan hanım olarak ilan eder. Mert, Cansu ile Çağatay’ın fotoğrafını çekip onu tehdit edip para ister. Çağatay, Sadayi’den yardım isteyip Mert’i dövdürüp gönderir. Ender ile Hasan Ali, Şahika’ya karşı güçlerini birleştirir. Yasak Elma 101. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ender, Hasan Ali’ye Mahmut’u işaret ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ender Hasan Ali’ye Mahmut’u İşaret Ediyor!

Yasak Elma 101. bölüm 1. fragmanında; Ender, Hasan Ali’ye kendisine sadık olduğunu düşündüğü adamlarına, özellikle Mahmut’a dikkat etmesini istiyor. Hasan Ali, Mahmut’u yanına çağırıp ondan Şahika’yı ortadan kaldırmasını istiyor. Mahmut, Şahika’yı boğmaya çalışıyor.

İşte Yasak Elma 101. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 100. BÖLÜM ÖZETİ!

Şahika, Hasan Ali’ye gerçekten evliymiş gibi davranır. Hasan Ali, Şahika’dan nasıl kurtulacağını bilemez. Bir de üzerine, şirkette hazırlık yaptırıp kendisini karşılatır. Ender’e, havasını da atar. Onunla birlikte milyon dolarlık mücevherler almaya gider.

Ender, Şahika’nın havalara girip kendisini küçümsemesinden rahatsız olur. Çağatay’a, Cansu’yla öpüşme fotoğrafını gönderen kişi onu tehdit eder ve bir milyon para ister. Hemen Cansu’yu, arayan Çağatay onunla buluşur. Ama Cansu, fotoğraflardan haberi olmadığını söyler.

Çağatay, ona inanmaz. Ama, evliliğinin bitmesinden de korkar. Çağatay, parayı hazırlayıp buluşma yerine gider. Karşısında Mert’i görür. Mert’e istediği parayı verir ve karşısına bir daha çıkmamasını ister. Yıldız, Çağatay’a bir doğum günü partisi düzenler.

Aynı gün Cansu, eve gelir ve Halit Can’ı hava almaya çıkartır. Çağatay, o sırada eve gelir ve Cansu’nun kucağında Halit Can’ı görünce koşup onun elinden çocuğu alır. Feride, Çağatay’ın Cansu ile arasında bir şey olduğunu anlar. Mert, durmuyor onun karşısına doğum gününde çıkıp bir milyon daha ister.

Çağatay, durumu babasına anlatamaz. Sadayi’den yardım ister. Oda, Mert’i bulup dövdürür ve şehri terk etmesini ister. Zehra, Mert’le tekrar barışmayı düşünürken ondan aldığı mesajla yıkılır. Sadayi, gidip durumu Şahika’ya anlatır. Oda, Caner ve Emir’e, derken işler karışır.

Emir, Çağatay’ın Yıldız’ı aldattığını söylemek için onun evine gider. Ender, Hasan Ali’nin odasına gidip ona Şahika’yı bitirmek için bir anlaşma yapabileceklerini söyler. Hasan Ali, Ender’e güvenemez. Ama, Şahika’dan da kurtulmak için Ender’in teklifini kabul eder.

Yasak Elma 101. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahika’yı Zor Günler Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler