Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha'ya Boşanmak İstediğini...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha’ya Boşanmak İstediğini Söyleyebilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 86. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Fekeli’ye gerçekleri anlatıyor. Demir’in eline ikinci mektupta geliyor. Züleyha, Sevda’yla birlikte İstanbul’a gidip araştırma yapıyor. Ümit ile Demir, Antalya’ya tatile gidiyor. Demir, Züleyha’ya boşanmak istediğini söyleyebilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Züleyha’ya Boşanmak İstediğini Söyleyebilecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 87. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fekeli, Fikret’in kendisine gerçekleri anlatmadan bırakmıyor. Fikret, babasının sürekli kumar oynadığını, annesini beş parasız yalnız bıraktığını, onun bir gün Adnan Yaman’ın bağ evini temizlemeye gittiğinde olanların olduğunu anlatıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 86. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Annesinin, Adnan Yaman’ın evine gidip kendisinin onun oğlu olduğunu söylediğini ancak, evden kovulduğunu anlatıyor. Fekeli’ye göz yaşları içinde anahtarları verip onun kanından olmadığını söylüyor. O ise, önemli olanın kan bağı olmadığını, bu düşmanlığı bitirmesini istiyor.

Sevda, Züleyha’nın arabasında bulduğu mektubu Demir’e veriyor. Demir, Fekeli’nin yanına gidip kendisine gelen mektuptan bahsedip, babasının böyle gayri meşru bir çocuğu olduğunu, bilip bilmediğini soruyor. Fekeli, böyle bir şey duymadığını söylüyor. Demir, birinin şantaj yaptığını düşünüp gazeteye bir yazı gönderip, merhum babasının adını kirletmeye çalışan birileri olduğunu yazıyor.

Demir, hafta sonu Ümit’le birlikte Antalya’ya gitmeyi planlıyor. Evdekilere de Ankara’ya gideceğini söylüyor. Sevda ile Züleyha, çiftlikte eskiden çalışan birinin izini bulup onunla konuşmaya gidiyorlar. Eski kahyanın karısını buluyorlar ve ondan yağmurlu bir havada çiftliğe bir kadının çocuğuyla birlikte geldiğini, o çocuğun Adnan Yaman’ın olduğunu söylediğini, Adnan Yaman’ın da o kadını kovduğunu anlatıyor.

Sevda, Adnan’ın kendisini de aldattığını öğrenince çok kötü oluyor ve Hünkar’a hak vermeye başlıyor. Demir ile Ümit, Antalya’ya gidip müstakil bir eve yerleşiyor. Ümit, orada Demir’in evliliğini sorguluyor. Demir, Züleyha’nın kendisini hiç bir zaman sevmediğini, bunu tüm Çukurova’nın bildiğini anlatıyor.

Ümit, neden bu evliliği hala sürdüğünü soruyor. O da, çocukları için olduğunu söylüyor. Daha sonra Ümit’e, Çukurova’ya gider gitmez Züleyha’ya, boşanmak istediğini söyleyeceğini söylüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ümit Sevda’nın Kızı Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler